Kina har bygget et teleskop til at søge efter udenjordisk liv

36

En tid, hvor udforskningen af rummet var involveret i kun to Stater på Jorden sluttede for længe siden. I dag, space race har indgået lande som Israel og Indien. Og Kina, også kaldet verdens tredje plads supermagt efter Usa og Rusland har opnået fantastiske resultater. Så efter tre år af komplekse bygge-KINA opfordrer astronomer fra hele verden, til at udføre forskning ved hjælp af den nye radio-teleskop med en diameter på 500 meter under navnet “Sfærisk radio teleskop med en blænde på patisamerica” (HURTIG). Nu er den Kinesiske astronomiske Observatorium er det største i verden.

Det ligner den største radio-teleskop i verden

Kinas rumprogram

Du kan ikke vide dette, men Kinas rumprogram blev grundlagt i 1956, og den første Kinesiske satellit-gik til at surfe på den enorme mængde af plads, der allerede i 1970’erne. I dag er Kina lancerer i rummet interplanetariske station (AMS) til satellit-for vores planet tilbyder en bred vifte af boostere og næsten alle former for anvendelse af satellitter. Over 40 år i rummet program Kina i rummet er blevet lanceret for over hundrede satellitter. Også Kina er ved at udvikle AMS for flyvning til Mars.

For nylig, tidsskriftet Nature skrev, at efter tre års hårdt arbejde, Kina lancerer verdens største radio-teleskop med en plade. Og det er umuligt ikke at glæde sig. I den sidste ende, videnskab og forskning er noget, der forener mennesker over hele verden, sletning af grænserne mellem landene. Og når det kommer til nye muligheder for udforskning af vores kosmiske hjem, fuld af mystik og spændende opdagelser, til at skjule glæden er simpelthen umuligt.

Lad os diskutere med medlemmerne af vores Telegram chat om nye radio-teleskop til at opdage spor af intelligente civilisationer?

I henhold til Art, HURTIGE scanninger dobbelte areal end radio teleskopet på Arecibo Observatoriet i Puerto Rico. Kinesisk radio-teleskop er i stand til at registrere selv de svageste radiobølger fra himmellegemer, såsom pulsarer og hele galakser. Også eksperter ikke udelukke, at det kan bruges til at registrere, fjerne verdener, hvor livet kan eksistere.

Kinas rumprogram udvikler sig med stor hastighed

Den største radio-teleskop på Jorden

Verdens største astronomiske Observatorium som ligger i den Sydlige del af Kina, som i høj grad kompliceret konstruktion. Byggeriet blev påbegyndt i 2011. For fem år, ingeniører var i stand til at bygge det 500 meter parabol, der består af 4400 aluminium paneler. Omkostningerne ved at bygge den største radioteleskop på vores planet beløb sig til $ 180 mio.

I billedet teleskopet på Arecibo Observatoriet i Puerto Rico

Bemærk, at før opdagelsen af det astronomiske Observatorium, verdens største radioteleskop var placeret på det astronomiske Observatorium til observationer af Arecibo i Puerto Rico, der blev bygget i 1963. Diameteren af Arecibo radioteleskop er 304,8 meter. Gennem sit arbejde, blev der begået et stort antal vigtige astronomiske opdagelser. I 2017 hurricane “Maria” brød en 29-meter radioteleskop. Dens fragmenter beskadiget hoved-og hjælpemaskineri spejle af teleskopet, men Observatoriet snart genoptaget sit arbejde.

Kinesisk radio-teleskop, der dramatisk kan fremskynde opdagelse af forskellige kosmiske fænomener. For eksempel, i løbet af test-HURTIGT opdaget mere end 100 pulsarer. Ifølge NASA indtil 2017, forskere har kendt til kun 2.000 pulsarer. Jeg kan kun forestille mig, hvor mange flere pulsarer i den nærmeste fremtid vil finde dette teleskop. Også på grund af hans opdagelse af hundredvis af hurtige radio byger, der stammer fra en ukendt kilde. HURTIGT er i stand til at fange selv de svageste signal, der er ikke bemærket af andre radio-teleskoper.

Det lignede et astronomisk Observatorium ved byggeri

Læs mere om radio byger kan findes på vores kanal i Yandex.Zen.

Forskere siger, at den største radio-teleskop i verden vil være i stand til at registrere, fjerne exoplaneter kun på deres radio. Jeg håber, at det vil ske i den nærmeste fremtid. Det er således ikke nødvendigt at glemme, at arbejde HURTIGT, er ikke uden problemer — så det største problem er at gemme utroligt store mængder af data, som i de næste par år samlet op af en radio-teleskop.