Hvorfor tyggegummi hjælper med blokering af ørerne på flyet?

34

Mange af jer har oplevet den ubehagelige følelse af indelukkethed i ørerne, som gør flyvningen, ikke er det mest behageligt tidsfordriv. Det menes, at denne effekt opstår på grund af den store forskel mellem trykket af det eksterne miljø og den menneskelige krop. Hvis ja, hvilken slags tyggegummi, og hvorfor det virkelig hjælper med at holde fly i en mere behagelig tilstand?

Overbelastning i ørerne forårsager en skarp trykforskel mellem trykket inde i kroppen og det ydre miljø.

Hvorfor i flyet dine ører?

Som du ved, normal atmosfærisk tryk er normalt 760 millimeter af kviksølv. Det er med denne indikator har vi komfortable føler, selv om nogle vejr-følsomme mennesker oplever en kraftig forringelse af sundheden, selv i de mest mindre udsving i det atmosfæriske tryk. I en højde af omkring 3000 meter, folk kan føle ubehag på grund af det faktum, at med den drastiske højdeændringer og atmosfærisk tryk, som negativt påvirker vores hjerte-kar-system. Det er kendt, at ved en højde på omkring tre kilometer over Jordens overflade, den trykforskel inde i kabinen, og den ydre atmosfære er omkring 0,6 fra vores sædvanlige tilstand. Som et resultat, den hinde af øret er klemt, fører til ganske smertefulde fornemmelser.

Se også: STORBRITANNIEN er klar til test passagerfly på brint brændstof

Gør tyggegummi fra nasal øre?

For at hjælpe sine passagerer til at slippe af blokering af ørerne, mange flyselskaber i verden, der tilbyder deres kunder, slikkepinde og tyggegummi. Det menes, at visse tygge og synke bevægelser, der efterligner den fødeindtagelse, bidrage til at udvide lumen af det Eustakiske rør, sammentrækning af, hvilke årsager effekt iboende øre.

Det menes, at brugen af tyggegummi og slik kan forbedre trivsel under flyvningen

Den gennemsnitlige brug af tyggegummi under start eller landing reducerer den tid af tilpasning til lavt atmosfærisk tryk i op til 10-15 minutter. Imidlertid, hvis der før den flyvning, du havde pludselig kold, og pludselig har du en stoppet næse, hævelse kan forværre den overordnede overbelastning af ørerne. Af denne grund, er det stærkt anbefales ikke at foretage lange flyvninger til protogenos tilstand.

Hvis du kunne lide denne artikel, vil jeg invitere dig til at deltage i vores officielle kanaler på Yandex.Zen eller Telegram, hvor du kan finde mere nyttig information fra verden af videnskab og teknologi.

I dette tilfælde, hvis du kommer til at flyve om lufttransport, anbefaler eksperter, at du bestanden op ikke kun slik og slik, men også vasokonstriktoriske stoffer. Simpelthen sætte, tage næsedråber.