Lekket lysbildefremvisninger Google for å Legge til Stadia Støtte, Starte ‘Helten Enhet” for Android TV i 2020

24

The Sony A8F, a $2,300 Android TV. Sony A8F, en $2,300 Android-TV.Bilde: Sony

Google har planer om å rulle ut en flokk av nye funksjoner til sine Android-TV-plattformen i de kommende år, inkludert sin mye etterlengtede Stadia spill streaming-tjenesten, i henhold til en lekkasje på XDA-Utviklere.

I henhold til XDA-Utviklere, en deltaker på International Broadcasting-Konvensjonen, hvor Google ofte “deltar på arrangementet for å avsløre de siste oppdateringene for Android TV økosystem,” klart å knipse et bilde av en side som viser Android TV veikart gjennom 2021. Har planlagt for 2019 inkluderer en “Assistent for Operatører EAP (Early Access Program)”, som ser ut til å være en måte for utviklere å teste nye Google Assistent uttrykk, en Play-Butikken oppdatering, og “pilot startskjermen og annonser i video.” (Google har allerede lansert en motbydelige delen til noen setter kjører Android TV-en.)

For Android-11 i 2020, og at Google har planer om å lansere en “Hero enheten fremme neste generasjons smart home UX” som vil gjøre noe fancy med Google Objektiv og Android 10 s Live Bildetekster tilgjengelighet funksjonen. Utover det, Google er rettet mot å ha 8,000 Android TV-apper lansert ved slutten av året, inkludert Google Stadia. For Android-12 S i 2020, det er ikke mye i veien for hardt detalj andre enn ulike maskinvare og programvare optimaliseringer og en plan for å nå 8,000-10,000 Android TV-apper.

Som XDA-Utviklere skrev, Android oppdateringer for den TV-plattformen er alle, men enkelte til å ligge litt bak smarttelefoner. Det er også uklart hvorfor Stadia (som lanseres i November 2019 for Grunnleggeren Edition kjøpere) krever en “stor OS-oppdatering,” men antagelig er det fordi å få tjenesten til å kjøre optimalt over det store utvalget av smart TV, digitale media player, og set-top-boksen valg som er avhengige av Android TV vil kreve mye arbeid:

Ta oppmerksom på at Android TV-en har en annen utgivelsen syklus enn Android for smarttelefoner Android 11 vil ikke gjøre sin vei til Tv-inntil for noen få måneder etter den når smarttelefoner. Vi vet ikke nøyaktig når oppdateringen vil rulle ut og vi får ikke vite hvorfor en stor OS-oppdatering behov for å rulle ut til å bringe Stadia støtte i første omgang. Så vidt vi vet, Stadia er ment å bare være en app, men kanskje Android TV kan trenge noen rammen endres til optimalt kjører Googles cloud-gaming service.

Ved lansering, Stadia vil ha et bibliotek av dusinvis av spill, og evnen til å direkteavspille dem på opp til 60 fps i 4K med 5.1 surround-lyd for Pro-brukere (forutsatt at de arbeider ut alle rynker). Integrering vil være en stor oppgradering til Android TV, som så Randen nevnt har møtt robust konkurranse fra Apple TV, Roku, og Amazon Brann-TV og klarte ikke å gjøre mye av en inntrykk i markedet. Selvfølgelig, Android TV er også konkurrerer mot Googles egne Chromecast linje av enheter. Siden lanseringen i 2014, skjønt, Android TV har styrket de fleste av sine funksjoner, og har nå en bred stabil over apper og andre funksjoner som Google Assistent og tastatur og mus støtte.

[XDA-Utviklere]

Deler Denne Historien