Lyft Nog steeds Wanhopig Wil Zijn Eigen Stuurprogramma ‘ s om zich te Verzetten tegen AB5

31

Sen Lorena Gonzalez Sen Lorena GonzalezPhoto: Rijke Pedroncelli (AP)

Een omstreden wetsvoorstel dat je plaatst een inzet in het hart van de werknemer misclassificatie regelingen buoying Uber, Lyft, Doordash, en andere overgewaardeerd optreden platforms, is geslaagd voor de Californische Senaat. Zoals voorspeld, dit is nog niet gestopt met deze bedrijven verder te ondermijnen deze dreigende wetgeving op welke manier ze kunnen.

Article preview thumbnail

Optreden Werknemers Winnen in Californië

Na het betere deel van het jaar, Californië Senaat vandaag doorgegeven AB5, wetgeving die naar verwachting…

Lees meer Lees

Assembly Bill 5 (AB5), die naar verwachting gemakkelijk doorgeven via de California Montage en Gouverneur Gavin Newsom ‘ s bureau om de wet beoogt te dwingen bedrijven om te herindelen onafhankelijke contractanten die voldoen aan een bepaalde set van criteria als volwaardige medewerkers, een classificatie die draagt cruciale voordelen geweigerd aannemers.

Eerder, Lyft en Uber waren dinged in de pers voor het verzenden van e-mails en in-app-berichten op hun eigen drivers hen aanspoort om zich te verzetten tegen het wetsvoorstel, beweren dat het pijn zou doen hun schema flexibiliteit. In werkelijkheid, de status van werknemer zou niet noodzakelijk vaste schema ‘s, maar het is een handig genoeg praten punt voor bedrijven scherp te verzetten tegen dit wetsvoorstel—als er iets, de partijen verlies van flexibiliteit door deze nieuwe regeling zou de perrons zelf, die zijn vaak grillig in hun pay tarieven en deactiveren (zie: vuren) – stuurprogramma’ s.

Proberen te werven stuurprogramma ‘s te werken tegen hun eigen belangen in een vuile tactiek, maar in de hoop te krijgen die dezelfde stuurprogramma’ s om zich te verzetten tegen AB5 na het passeren van de laatste grote wetgevende horde riekt naar wanhoop. “Als gevolg van AB 5, kan snel worden vereist om specifieke verschuivingen, vasthouden aan specifieke gebieden, en rijden voor slechts één platform,” een e-mail Lyft verstuurd naar een aantal stuurprogramma ‘ s van deze ochtend belachelijk herlaadt. “Wij blijven pleiten voor een oplossing die beschermt uw zelfstandigheid en uw winst.”

De e-mail roept dat onder de mensen die de Lyft ‘ s corner is oud-Senator Barbara Boxer. Ze schreef er zelfs een redactioneel uitdagend de waarde van AB5 voor de San Fransisco Chronicle, mensen! Maar als dat de redactionele behulpzaam opmerkingen, Boxer was ook “ingehuurd door Lyft om te adviseren over de uitdagingen van de gig-economie.”

Soortgelijke berichten was opgenomen in een in-app kennisgeving. Een fel roze “in actie” knop op de e-mail einde stuurt de chauffeurs op een Phone2Action vorm website voor het bellen van Gouverneur Newsom, die net vorige week, heeft zijn eigen redactionele ondersteuning van het wetsvoorstel.

Op dit punt, is iemand die voor deze shit?

Lees de e-mail, in de volle glorie van corporate flop-zweet, hieronder:

De Californische Wetgever heeft goedgekeurd AB 5

Als gevolg van AB 5, kan snel worden vereist om specifieke verschuivingen, vasthouden aan specifieke gebieden, en rijden voor slechts één platform (zoals Lyft, Uber, Doordash, of anderen). Terwijl er geen wijzigingen zijn van kracht nog, we beloven om u op de hoogte houden zodra ze doen.

We blijven pleiten voor een oplossing die beschermt uw zelfstandigheid en uw winst. Na een gesprek met duizenden chauffeurs, we vragen Californië wetgevers tot wijziging van het wetsvoorstel zijn de volgende:

Onafhankelijke status voor stuurprogramma ‘ s

Je moet in staat zijn om te rijden wanneer, waar en hoe u ook kiest.

Een gegarandeerd winst vloer

De staat zal stellen een duidelijk minimum om u te helpen de dekking driving kosten, en u zult altijd in staat zijn om meer te maken.

Onderhandelingspositie voor stuurprogramma ‘ s

Bestuurders hebben het recht om te pleiten samen.

Voordelen, met inbegrip van betaalde ziektedagen en familie verlaten

En afhankelijk van hoeveel je rijdt, zou je toegang tot nog meer voordelen.

Dit alternatief voor de AB 5 wordt ondersteund door de stuurprogramma ‘ s, de Los Angeles Times Editorial Board, en de Voormalige AMERIKAANSE Senator Barbara Boxer.

Het wetsvoorstel ligt aan de Gouverneur van Gavin Newsom ‘ s bureau, wachtend op zijn handtekening. Als u ondersteuning van dit alternatief, contact opnemen met zijn kantoor en vragen hem op te lossen AB 5 voor stuurprogramma ‘ s. En blijf op de hoogte van updates als we vechten om ervoor te zorgen Lyft blijft een flexibele en betrouwbare manier voor miljoenen bestuurders om geld te verdienen.

Deel Dit Verhaal