Galaxy Note 10 Review: Een Kleinere Opmerking Maakt Voor Een Betere Behandeling

19

Illustration for article titled Galaxy Note 10 Review: A Smaller Note Makes For Better Handling Foto: Sam Rutherford (Gizmodo)

Wanneer Samsung kondigde de komst van de twee versies van haar nieuwste Galaxy-Note—de 6.3-inch Noot 10 van de toelichting en de 6,8-inch Opmerking 10+—het betekende een kleine afwijking van voorgaande jaren. In de geest, de Galaxy Note 10+ is de ware opvolger van Samsung ‘ s iconische big-screen telefoon lijn, terwijl de standaard Opmerking 10 lijkt iets Samsung bean counters gedroomd als een manier van het verbreden van de markt voor het bedrijf nieuwste high-end telefoon.

Lead

Galaxy Note 10

Galaxy Note 10

Galaxy Note 10

Wat is het?

Een kleinere versie van de Samsung vallen vlaggenschip met een 6,3-inch scherm

Prijs

$950 (ontgrendeld)

Als

Nog steeds heeft een ingebouwde S-Pen, voelt zich beter voor kleinere handen, triple achterkant camera ‘ s, bijna bezel-less ontwerp

Niet Graag

Geen microSD-kaartslot of hoofdtelefoonuitgang van een lagere resolutie scherm

Echter, afgezien van het hebben van een kleiner scherm, de Noot 10 van de toelichting ontbreekt ook een paar specs en functies op zijn grotere broer of zus. Dit dwingt ons om te vragen of de Samsung recente poging tot aanpassing van de Galaxy Note voor mensen met kleinere handen heeft afgezwakt een telefoon die wordt gedefinieerd door een overmaat van kracht en mogelijkheden.

Het antwoord: In het kort, nr. Ondanks dat er iets minder indrukwekkende functies is de normale Galaxy Note 10 blijft bijna alles dat maakt de Opmerking 10+ een van de meest goed afgerond, de opvang van de handsets op de markt.

OK, dus wat is eigenlijk het verschil tussen de Noot 10 en Noot 10+? Naast het hebben van een kleinere 6.3-inch OLED-scherm, de Noot 10 de display komt ook met een lagere maximum resolutie van 2280 x 1080, in tegenstelling tot de 3040 x 1440-display kunt u krijgen op de Opmerking 10+. Wanneer je de twee naast elkaar en kijken van dichtbij, het is mogelijk om te onderscheiden van een lichte daling in scherpte en resolutie. Dat gezegd hebbende, als trek je je neus een beetje terug, die verschillen grotendeels te laten verdwijnen, en wat je met is nog steeds een van de meest levendige en best uitziende smartphone-schermen op de markt. En omdat Samsung verplaatst de Toelichting 10 10-MP punch-gat selfie cam tot het midden van de hoek als je op een Galaxy S10, de front cam heeft de neiging om te verdwijnen in de telefoon van de kennisgeving bar gemakkelijker.

In de Toelichting 10 Snapdragon 855 chip biedt onverwacht top-notch prestaties, maar omdat Samsung ervoor gekozen om niet te zijn voorzien van een microSD-kaart slot op de standaard Noot 10, de nieuwe 256GB base-opslag wordt nog belangrijker. En terwijl 256GB is waarschijnlijk meer ruimte dan de meeste mensen—zelfs de soort ‘power users’ die de neiging om aangetrokken in de richting van de Samsung Galaxy note—niet aan de uitbreidbare opslag op een Opmerking nog prikt een beetje.

Illustration for article titled Galaxy Note 10 Review: A Smaller Note Makes For Better Handling Foto: Sam Rutherford (Gizmodo)

Voor de Toelichting 10 8GB RAM (versus 12GB voor de Toelichting 10+), dat verschil is moeilijker te onderscheiden, zoals het altijd leek de Opmerking 10 plus had voldoende geheugen te houden, ton van software, opgehangen in de achtergrond zonder dat je hoeft te herladen apps voortdurend.

En eindelijk, daar komt de Noot 10 van de achterste camera ‘ s, die bestaan uit een 12-MP belangrijkste cam, 12-MP 2x tele-cam, en een 16-MP ultra-groothoek-cam. Dit is dezelfde setup te vinden op zowel de Galaxy S10 en de Toelichting 10+, met het enige wat ontbreekt in de standaard Noot 10 de 10+’s 3D time-of-flight camera.

Illustration for article titled Galaxy Note 10 Review: A Smaller Note Makes For Better Handling Foto: Sam Rutherford (Gizmodo)

Maar van alle dingen die de Noot 10 van de toelichting ontbreekt in vergelijking met de Opmerking 10+, de time-of-flight sensor is veruit de makkelijkste om te vergeven. De Opmerking 10 kan nog steeds gebruik maken van Samsung ‘s nieuwe Live Focus video-modus met bijna geen verschil in kwaliteit, dus het enige wat je niet kunt doen is gebruik maken van Samsung’ s direct Meten app om bij benadering de grootte van objecten in de omgeving. Niet echt een groot verlies.

Als het gaat om gewone foto ‘s, het aantal verschillende camera’ s en brandpuntsafstanden geeft u een ton van flexibiliteit vast te leggen vrijwel elke scène. Zeker, in absolute termen, Google ‘ s Nachts het Zicht Modus op de Pixel 3 is iets meer bedreven in het nemen van opnamen bij weinig licht dan de Samsung Heldere Nacht-optie, maar de resultaten zijn vaak heel dicht bij elkaar en het is duidelijk dat in Noot 10 van de toelichting is de beeldkwaliteit is nog steeds top.

Een voorbeeld schot van de Opmerking van de 10 belangrijkste 12-MP cam. En hier is een shot van dezelfde locatie gehouden met de Opmerking van de 10 nieuwe 16-MP ultra-groothoek camera. Weer een voorbeeld van de Opmerking van de 10 belangrijkste van 12 MP camera.En hier is hoe het zelfde shot ziet er genomen met de ultra-groothoek. 1 / 5

Tot slot de Opmerking 10 heeft een kleiner de 3500 mAh batterij in vergelijking met de 4,300 mAh power pack in de Toelichting 10+. Hoewel dat verschil in capaciteit, vertaalde zich niet in zo ‘ n grote kloof in de levensduur van de batterij als u de nummers zou kunnen suggereren. In onze video-rundown test, de Opmerking 10 duurde 13 uur en 46 minuten vergeleken met de Opmerking 10+’s tijd van 15:05.

Als voor de rest van de telefoon, tussen functies, zoals het in-display-vingerafdruklezer, verborgen achter de microfoon (die het mogelijk maakt de telefoon om ruis te isoleren beter wanneer u inzoomen tijdens het opnemen van een video), en de Samsung schitterende nieuwe Aura Glans afwerking, de Opmerking 10 altijd voelt als een uitdaging, ongeacht als je aan het gamen bent of gewoon proberen om wat werk gedaan.

Ik moet toegeven, hoewel, ik voel me als een van de Noot 10 andere nieuwe mogelijkheden, zoals de Lucht-Acties (waarmee u tot verandering van de camera wijzen, door te zwaaien met de S Pen rond) en AR Doodle (waarmee u kunt tekenen, augmented reality schetsen in de lucht) zijn leuk voor een korte tijd, maar uiteindelijk voelen soort van gimmick.

Hoewel het kan lijken op de standaard Noot 10 van de toelichting is er ruimte voor een microSD-kaart, je moet upgraden naar de Toelichting 10+ als u ondersteuning wilt voor een uitbreidbare opslag. 1 / 3

En natuurlijk, er is de ingebouwde S-Pen, dat is en blijft een unieke functie in de smartphone wereld. Je kunt er gif ‘s, helpen met het vertalen van tekst in andere talen, schets, en nu op de Opmerking 10, converteren van handgeschreven notities naar digitale tekst die kan worden geëxporteerd naar een aantal formaten, waaronder PDF’ s, Word-documenten en nog veel meer. Als u wilt dat een stylus, maar met een telefoon die is niet zo onhandelbaar als de 6,8-inch Opmerking 10+, en dat is vrij veel, precies de reden waarom de standaard Opmerking 10 bestaat.

Echt, afgezien van enkele kleine verschillen in specs en Samsung axing de plug van de hoofdtelefoon in 2019 de samsung Galaxy Note, het is moeilijk te vinden een heleboel fout met Noot 10. In feite, nu, op 950 dollar, de standaard Opmerking 10 kost $50 minder dan een vergelijkbare Galaxy S10+, waarmee u bijna een extra 1,5 uur levensduur van de batterij, maar ten koste van het niet hebben van een S-Pen.

Dus tenzij het hebben van een microSD-kaartsleuf, en een hoofdtelefoonaansluiting worden deal-breakers, de nieuwe Toelichting 10 is eigenlijk een betere deal. Wees voorzichtig om aandacht te besteden aan wijzigingen van de prijs, want met de S10+ gegaan op de verkoop terug in het voorjaar, het kan geraakt met een ronde van kortingen vroeg. Maar toch, gewoon omdat het niet beschikt over een enorme display of de fancy time-of-flight-sensor op zijn groter en iets meer spannende broertje, de standaard Noot 10 is nog steeds de belichaming van de beste kwaliteiten van de Samsung power-user telefoon lijn, terwijl het ook een stuk makkelijker te hanteren.

Illustration for article titled Galaxy Note 10 Review: A Smaller Note Makes For Better Handling Foto: Sam Rutherford (Gizmodo)

LEESMIJ-bestand

  • In tegenstelling tot de Opmerking 10+, de standaard Opmerking 10 niet hebben van een microSD-kaartsleuf of een time-of-flight-sensor en de kleinere 6.3-inch display is beperkt tot een 2280 x 1080 resolutie.
  • Vergeleken met de Galaxy S10+, de standaard Opmerking 10 trades op ongeveer 1,5 uur levensduur van de batterij in ruil voor het feit dat de S-Pen.
  • De Toelichting 10 is nog steeds op Android-9, en verwacht niet dat een update naar Android 10 om te komen tot het einde van het jaar op zijn vroegst.

Deel Dit Verhaal