Epsons Nye Kort Kaste Laser Projektor Inkluderer en Spesiell Skjermen for Å Sprette Unna overlyset

30

Illustration for article titled Epson's New Short Throw Laser Projector Includes a Special Screen To Bounce Away Overhead Lighting Foto: Epson

Projektorer kan være en billigere og langt mer praktisk måte å sette et gigantisk 100+ tommers TV i stuen din. Men for å få et bilde som rivaler LCD eller OLED-TV-en, kan du ikke bare peke dem på en naken vegg. Så med sin nye LS500 short-throw 4K laser projektor Epson er inkludert en perfekt størrelse for omgivelseslys avvise skjermen som løfter dype svartfarger og levende farger.

Article preview thumbnail

Vi Fant Sub-$2,000 Hjem Projektoren Som Faktisk er Verdt Det

Å kjøpe en projektor er en mye mer skremmende prospektet enn å kjøpe en TV. Du kan i det minste gå og se…

Les mer Les

En av ulempene med en projektor-basert home entertainment center, er at du vanligvis trenger for å skape litt avstand mellom skjermen og projektoren for å maksimere størrelsen på bildet, noe som fører til spesielle montering krav (ofte hengende fra taket), slik at folk ikke stadig blindet av det intense lyset når du går rundt i rommet.

Epson bills the LS500 Laser Projection TV as an all-in-one solution, and it includes a pair of front firing 10-watt stereo speakers. Epson fakturerer LS500 Laser Projeksjon TV som et alt-i-ett-løsning, og det inkluderer et sett av foran skyte 10-watts stereo høyttalere.Foto: Epson

Epson LS500 er en annen oppføring i den stadig mer populære serien på korte kast projektorer med en spesiell linse som tillater dem å bli installert rett mot veggen og de prosjiserer på, uten at dette resulterer i et forvrengt bilde. Det gjør monteringen mye enklere, det er aldri fare for at noen blokkering av projektorens bredde, og det maksimerer mengden av lysstyrke faktisk treffer skjermen.

The screen Epson includes with the LS500 is designed to redirect light from the projector to the viewer, while bouncing light from other sources away. Skjermen Epson har med LS500 er utformet for å omdirigere lys fra projektoren til betrakteren, mens hoppende lys fra andre kilder unna.Illustrasjon: Epson

Men som et resultat av den skrå vinkel, lys fra projektoren treffer skjermen, bildet skapt av kort-kaste-projektorer kan lett vaskes ut av overhead lys i et rom. De fleste forbrukere ikke er klar over at en short-throw projektor fungerer best med en spesialisert på skjermen, slik at Epson er inkludert ett med LS500 slik at brukerne har alt de trenger rett ut av boksen. For det blotte øye, det ser ut som noe mer enn en skinnende hvit stykke stoff, men inkludert skjermen er faktisk dekket med spesielt konstruert for micro rygger som fungerer som små linser for å bedre sprett lyset fra projektoren ut i rommet mens omdirigere lys fra taklamper bort fra publikum.

Avhengig av deres størrelse, disse skjermene kan koste godt over $2000 av seg selv, så Epsons nye LS500 bunt virker som en spesielt god avtale vurderer 100-tommers projektor og lerret combo vil koste $4,999, mens 120-tommers combo vil være $5,999, og begge inkluderer et par av 10-watts front-mot-høyttalere slik at brukerne ikke nødvendigvis trenger en eksisterende høyttaler oppsett. Ved sammenligningen, en 120-tommers flatskjerm-TV vil koste deg godt over $10 000, pluss installasjon, pluss kostnaden av en lydenhet. Men hvordan gjør Epson komme unna med å selge en 4K-short-throw projektor og skjerm for $5-6K når Sony ønsker fortsatt en svimlende $25.000 for sin egen kort-kaste 4K-løsning? Du trenger å lese den fine print, spesielt hva Epson kaller “4K-PRO-UHD.”

Sonys 4K-projektoren har et panel som genererer full 4K-bilder, men paneler innvendig Epsons 4K-PRO-UHD-projektorer er bare HD. For å generere et 4K-bilde projektoren kjører faktisk på en raskere oppdateringsfrekvens og fysisk skifter posisjon for hver anslått pixel diagonalt med en halv-en-pixel for å generere et bilde på en skjerm som er dobbelt oppløsningen av HD. Den ikke helt matcher den eksakte dimensjoner av et 4K-bilde, men det er nært nok til at seerne ikke ville merke en forskjell. Og Epson hevder disse projektorene automatisk gjøre alt for image processing nødvendig for å vise en 4K-video kilden på riktig måte.

The Epson LS500 Laser Projection TV is available in white or black to help match an existing decor given it sits out in the open. Epson LS500 Laser Projeksjon TV er tilgjengelig i hvitt eller svart for å hjelpe samsvarer med en eksisterende innredning gitt det sitter ute i det fri.Foto: Epson

For de som er besatt med bilde kvalitet når det kommer til deres hjemmekino oppsett, de smarte triksene som brukes av Epsons 4K-PRO-UHD-systemet kan være vanskelig å selge. Men for de som i stedet bryr seg om å ha en ekte kino-opplevelse hjemme—eller i det minste den gigantiske skjermen—Epsons LS500 Laser Projeksjon TV-er i dag er den billigste og enkleste måten å sette en 120-tommers bilde på veggen.

Deler Denne Historien