Comcast Kabel-Gigantene Saksøke Maine Over Lov å Tvinge Dem til å La Kundene Betale for Bestemte Tv

23

Comcast trucks parked outside a Westford, Massachusetts operations center in 2015. Comcast lastebiler parkert utenfor en Westford, Massachusetts operations center i 2015.Foto: Tali Arbel (AP)

Comcast og en flokk av kabel-gigantene inkludert Fox, CBS, og Disney er å saksøke staten Maine og 17 kommuner over en nylig vedtatt statlig lov som pålegger kabel-TV-operatører gir abonnentene mulighet til å velge hvilke kanaler og programmer de ønsker å betale for, Bangor Daily News rapporterte denne uken.

Loven i spørsmålet mandater som “kabel-system operatøren skal tilby abonnentene mulighet til å kjøpe tilgang til kabel-tv-kanaler eller-programmer på kabel-tv, individuelt.” Ifølge Daily News, bill ble Selvstendig stat Representant Jeff Evangelos og “passerte i stor grad langs partigrenser”; Demokratiske Guvernør Janne Møller gjorde ikke signere regningen, men lot det til å bli vedtatt i loven. Comcast, og de andre selskapene er å saksøke for å hindre gjennomføringen av September. 19, argumenterer for at det er preempted av føderal lov

Federal Communications Commission, imidlertid, er angitt i et brev til myndighetene at det utsikt saken som uoppgjorte:

Evangelos forsvarte forslaget ved å fortelle WGME i Mars, “jeg ønsker å se Red Sox, men jeg ønsker ikke å se [televangelist] Jimmy Swaggart, så jeg skal ikke bli tvunget til å betale for det.” Comcast og Charter Kommunikasjon hevdet det var preempted av føderal lov.

Maine Offentlig Forsvarer Barry Hobbins bemerket at tilbyderne hadde lykkes hevdet at det i andre debatter i det siste, men Federal Communications Commission fortalte Hobbins i et brev om statlig lovgivning ville være preempted var “et spørsmål om første inntrykk”, og det var ingen provisjon avgjørelser som adresserer en la carte-problemet.

Tilhengerne av loven har også pekt på at en FCC-erklæring som sier “Det er ingen lov som krever (eller forbyr) – kabel for selskaper til å tilby tv-kanaler eller-programmer på en à la carte-retter.”

Selskapenes rettssak, arkivert i USA District Court sent i forrige uke, ber retten til å forsinke Sept. 19 dato og kaste ut loven helt på grunnlag av både føderale preemption og First Amendment, Daglige Nyheter skrev. Det er åpenbart hvorfor de tar denne holdning; kabelselskaper si at bunting pakker av kanaler og tillater dem å subsidierte et bredt utvalg av programmering som ellers ville være for nisje for å overleve. De har også hevdet at det setter dem i en konkurransemessig ulempe i forhold til streaming-tjenester og satellitt-TV.

Ifølge Ars Technica, saksøkerne skrev i retten dokumenter som “Programmerere ofte forhandle lisensavgifter med kabel-operatører basert på flere nivåer, transport, og eliminerer slik transport vil tvinge programmerere til å kreve høyere lisensavgifter til kabel-operatører, som til slutt vil bli vedtatt på å abonnenter.” Ars Technica bemerket at de 17 kommunene er kalt fordi de har myndighet til å håndheve statlig lovgivning, med listen som dekker “Maine kommuner hvor Comcast har franchise-avtaler.”

2012 stykke i Atlantic hevdet at slaget over bunting er virkelig en kamp mellom streaming upstarts og kabel-TV, “den mest pålitelige og lukrativ forretningsmodell i moderne underholdning historie.” Kunder som se en stor mengde TV på premium tv-kanaler er i hovedsak subsidiert av andre kunder som ser langt mindre; på den annen side, Atlanterhavet skrev, internett er et “nådeløst effektiv ved stripping cross-subsidier og gir innhold til å skinne på sitt eget”, som det gjorde i musikk og skrive ut journalistikk bedrifter.

På den annen side, prisen av kabel-TV har eksplodert i de siste årene, som kabel-operatører prøve å bevare status quo, som kritikerne har hevdet er bare hastening bortfallet av pakken. (I noen tilfeller kabel internett-selskaper også prøve å tvinge kundene til å kjøpe TV-pakker for å få raskere forbindelser.) Som Daglig Nyheter nevnt, en 2019 undersøkelse av West Monroe Partnere rådgivning funnet at bare 10 stater snor-klipping raskere enn Maine.

“Jeg har sendt denne regningen på vegne av Maine hundrevis av tusenvis av kabel-tv-abonnenter,” Evangelos sa i vitnesbyrd som støtter lovforslaget. “Altfor lenge, forbrukere har blitt tvunget til å kjøpe kabel-TV-pakker som inkluderer dusinvis av tv forbrukeren har ingen interesse av å se.”

Deler Denne Historien