Swastika Ride Lukket Ned på tyske Forlystelsespark Efter at Gå Viralt på de Sociale Medier

28

Article preview thumbnail

Amerikanske PR-Fagfolk, der Hjalp med at Sælge det Nazistiske Regime til Usa

Rom blev ikke bygget på en dag. Og Nazisterne ikke udrydde 10 millioner mennesker om natten. Når vi…

Læs mere Læs

Rüdiger Braun, direktør for parken, har undskyldt for de hagekors ride og insisterede på, at den lokale avis Bild, at “Vi ikke mærke gondoler er i form af et hagekors. Det var ikke indlysende fra producenten skitser.”

Braun har efter sigende foreslået at give ride tre “spinning eagles” i stedet for fire, som han siger, “vil få dette problem under kontrol.”

“Jeg vil gerne understrege, at jeg gerne undskylde med alle former til alle personer, der føler sig forstyrret og fornærmet af vores design,” Braun fortalte den Europæiske tv-Union, i henhold til den tyske tv-station DW.

Turen blev fremstillet i Italien, men det er ikke umiddelbart klart, hvad selskabet var ansvarlig for dominerende design, eller om det design var med vilje lavet til at ligne den berømte Nazi-symbol.

Så hvis hagekors var ikke nok, og selv navnet på den tur burde have rejst mistanke. Noget i retning af “Eagle’ s Flight” kan virke uskyldig nok til Amerikanerne, men ørnen har en lang historie i Nazi-ikonografi. Den Nazistiske eagle, de mest almindeligt set i besiddelse af et hagekors, er et populært image blandt nynazister af det 21.århundrede.

Video af turen er tilgængelig på YouTube.

Public displays of hagekors er forbudt i Tyskland-og kan blive straffet med op til tre års fængsel, men der er ingen rapporter om, at forlystelsesparken vil stå over for nogen regering til handling.

“Det var klogt af operatøren til at reagere så hurtigt,” fortæller Michael Wehner, en embedsmand fortalte the Telegraph avis. “Forbudt at vise symboler, der er en lovovertrædelse, og før eller senere er der en, der ville have indgivet en klage.”

Dele Denne Historie