Ekstremt Lang Liste: Sådan Nulstilles Næsten Alle Populære Gadget

28

Blank slate Tom slateImage: Getty Images

Fuld reset fortsat et nyttigt værktøj til fejlfinding hvis du har problemer med en gadget. Det er også et vigtigt skridt til at tage, før du sælger eller genbruge en enhed. Og med cloud-synkronisering og media streaming nu normen, at få alt tilbage op og køre er nemmere, end det nogensinde har været. Her er hvordan du kan nulstille alle de gadgets, du sandsynligvis selv.

Vi kan ikke dække hver enkelt hardwareenhed derude, selvfølgelig, men overordnet set, en reset vil sætte din gadget tilbage til sin fabrik-frisk tilstand. Manglende filer bliver erstattet, korrupte filer bliver udslettet, dårligt konfigureret indstillingerne er rullet tilbage, og tredje-parts plugins eller add-ons—det er kilde til en enhed problem—få forvist for.

Nulstilling af en enhed, der bruges til at være en absolut sidste udvej, sådan var det besvær, der er forbundet med at få alting tilbage i arbejde igen. I dag, alt fra apps, kontakter, for at fotos er (som regel), der er gemt i skyen, og kan synkroniseres tilbage igen relativt nemt.

Det sagt, skal du altid sørge for, at du kommer til at være i stand til at få alle dine ting tilbage igen, før du gør noget nulstilling—ved du, hvor alle dine billeder, film og musik holdes? Du vil være i stand til at få alle dine apps, programmer og spil tilbage igen? Dobbelt-tjek, bare for at være sikker.

Ikke, at du er nødt til at få din telefon, værdiboks til bærbar, eller hvad er det tilbage til sin oprindelige tilstand af kursus samt ved hjælp af en nulstilling til at foretage fejlfinding af problemer, du kan også bruge det til at give dine enheder at starte på en frisk, uden alt det digitale junk og rod, du har akkumuleret i løbet af de år, men igen huske, at alt, hvad du har installeret, vil blive udslettet.

Her er en hurtig vejledning til de mest populære enheder—bemærk, at det er bedst at nulstille enheder, når de er tilsluttet strøm, eller med masser af batteriet venstre.

Hvordan til at nulstille en Android-telefon

Android-telefon på software varierer lidt mellem producenter, men i de seneste stock Android, åbne Indstillinger, og vælg derefter System, Avanceret, og Nulstil indstillinger. Vælg Slet alle data (factory reset) for at fuldføre jobbet—du får en advarsel skærm og en liste over alle de konti, du har konfigureret på din telefon, så skal du trykke på Slette alle data.

Hvordan til at nulstille en iPhone eller iPad

Hvis du er på iOS, åbne Indstillinger og derefter vælge Generelt, Nulstil, så Slet Alt Indhold og Indstillinger. En skærm til bekræftelse vises, for at sikre, at du virkelig ønsker at nulstille din iPhone eller iPad, og du kan blive bedt om at indtaste dit Apple-ID eller passcode enheden anvender. Du kan også nulstille din iOS-enhed via iTunes på Windows eller Finder på macOS (Catalina).

Hvordan nulstilles en Windows-computer

Fra ruden Indstillinger, skal du vælge Opdateringen og Sikkerhed, og derefter vælge Recovery. Du vil se en Komme i gang – knappen under Nulstille PC ‘ en overskrift, som du skal klikke. OS, der tager dig igennem trin for at nulstille din computer, herunder at give dig mulighed for at tørre eller bevare eller dine filer—for den fulde effekt (og hvis du har sikkerhedskopier på plads), vælge at tørre.

Hvordan nulstilles en macOS computer

Tænder din Mac-off, og derefter under opstart det op igen, hold Command+R. Når macOS Utilities vises, skal du vælge diskværktøj første til at tørre den største harddisk på din Mac helt, så når det er gjort, skal du Geninstallere mac os at få en frisk kopi af OS på plads. For ældre Mac-computere og mere information, se her og her.

Hvordan nulstilles en Chromebook

Klik på system clock (nederst til højre), så cog-ikonet for at åbne Indstillinger. Vælge Avanceret og derefter gendannelse af fabriksindstillinger, hvorefter du vil blive bedt om at genstarte din chrome-enhed. Når enheden er genstartet, skal du vælge at fortsætte gendannelse af fabriksindstillinger proces, og du vil til sidst blive bedt om at logge ind med en Google-konto og starte fra bunden igen.

Hvordan nulstilles en Kindle

Fra startsiden, skal du trykke på Indstillinger (tandhjulet ikon), så åbner menuen (bag de tre prikker i øverste højre hjørne). Tryk på Nulstil Enhed, bekræft dit valg med Ja, og processen går i gang. Alle dine e-bøger er sikkert gemt på Amazons servere, men blandt de data, der bliver udslettet, er wifi-indstillinger og alle indstillinger for forældrekontrol.

Illustration for article titled Extremely Long List: How to Reset Almost Any Popular Gadget Foto: Alex Cranz (Gizmodo)

Hvordan til at nulstille en Amazon Echo højttaler

Smart højttalere er forholdsvis simpelt udstyr, men du kan være i en situation, hvor en nulstilling der er behov for (hvis du sælger dit, for eksempel). På det seneste Echo Echo Plus, og Echo Prik, skal du trykke på og holde knappen slå mikrofon fra og lydstyrke ned-knapper i 20 sekunder, indtil ring lyser orange. Hvis du bruger en anden Echo højttaler, så tjek denne liste.

Hvordan nulstilles en Google Startside højttaler

På den almindelige Google-Startside, skal du trykke på og holde tasten lyd fra mikrofon-knappen i 15 sekunder. På Hjem Mini det er på reset-knappen under netledning (15 sekunder), på Home Max det er på reset-knappen i nærheden af ledningen på bagsiden (12 sekunder), og på Reden Hub er det de to volumen knapper på ryggen holdes nede samtidig (10 sekunder).

Hvordan nulstilles en Sonos højtaler

Sonos ikke anbefale en fuld højttaler reset-medmindre du sælger det, men her er hvordan det gøres: Tag højttaler, tilslut den igen, mens du holder ned på Connect – knappen (infinity-symbol), indtil lampen begynder at blinke gult og hvidt. Det er for den seneste generation af højttalere—for ældre Sonos-udstyr, bør du tjekke her.

Hvordan til at nulstille en Apple TV

Gå ind i Indstillingerne på dit Apple TV, og vælg derefter System og Nulstilling, og vælg Reset igen for at bekræfte, at du virkelig er af sund krop og sind og virkelig har til hensigt at nulstille. På det sidste trin, kan du vælge at Nulstille og Opdatere til den nyeste tvOS version, snarere end en enhed, der oprindeligt fulgte med. Bemærk, at processen kan tage lidt tid.

Illustration for article titled Extremely Long List: How to Reset Almost Any Popular Gadget Foto: Alex Cranz (Gizmodo)

Hvordan til at nulstille en Android TV

Når det kommer til smart Tv ‘ er, der er alle mulige forskellige muligheder her, der varierer mellem modeller og producenter, så tjek online, hvis du sidder fast. Så vidt Android TV går (herunder Sony Bravia-modeller), kan du åbne Indstillinger og derefter vælge Lagring nulstil, nulstilling af fabriksdata, og Slette alt, og bekræft dit valg med Ja.

Hvordan til at nulstille et Apple-Ur

Først ophæve parringen af den bærbare ved at gå til Mit Ur tab i Apple-Ur-app til iOS, trykke på din bærbare, så er det “jeg” – knappen, og klik derefter på ophæv Parring Apple Ur. Alternativt, på selve uret, skal du gå til Indstillinger app ‘ en og derefter vælge Generelt, Nulstil, og Slet Alt Indhold og Indstillinger. Endelig, vil du nødt til at trykke på Slet Alt for at bekræfte handlingen.

Hvordan nulstilles en Bære OS smartwatch

Hvis du har en Google-drevne smartwatch, at du ønsker at fejlfinde eller sælge på et sted, kan du nulstille det ved at åbne op-Indstillinger fra listen over apps, så vælger Systemet og Frakoble og Nulstilling. Tryk kryds for at bekræfte. På nogle ure, du vil se, ophæver du Parringen med telefonen, snarere end at Afbryde & Reset, men slutresultatet er det samme.

Illustration for article titled Extremely Long List: How to Reset Almost Any Popular Gadget Foto: Alex Cranz (Gizmodo)

Hvordan nulstilles en Nintendo Skifte

For at gøre en fuld factory reset på en Nintendo Skifte, åbne menu på startskærmen, og vælg System Settings (cog-ikonet). Vælg System, så Formatering, og derefter Initialisere Konsol: Læs gennem de oplysninger, der fortæller dig om, hvad der kommer til at blive slettet, og hvis du er klar til at tage springet, skal du vælge Næste og derefter Initialisere.

Hvordan nulstilles en PlayStation 4

Nulstilling af hvilken som helst model af PS4 er en forholdsvis enkel proces: Du åbne Indstillinger (toolkit-ikon), så skal du vælge Initialisering og Initialisere PS4, og vælge den Fuldstændige løsning (bekræft derefter handlingen). Dine andre valg på Initialisering skærmen Gendan Standard-Indstillingerne, men det vil ikke udslette alt fra din PS4 ‘ s interne harddisk.

Hvordan til at nulstille en Xbox, En

For at få en Microsoft Xbox-konsollen tilbage til sin fabrik-frisk tilstand, skal du trykke på Xbox-knappen på din controller, og derefter vælge System, Indstillinger, Systemet, og Konsollen info. Vælg Nulstil konsol, og du får tre valgmuligheder på skærmen—for at udslette alt, vælg Reset og fjerne alt, men du kan også vælge at holde dine installerede spil og programmer.

Dele Denne Historie