Amazon Ekko Walmart Hevder At Tesla Solcellepaneler Utløste Taket Brann

24

Illustration for article titled Amazon Echoes Walmart's Claims That Tesla Solar Panels Sparked Rooftop Fire Foto: Ross D. Franklin (AP)

Yeesh. Dette har ikke vært en god nyhet uken, for Tesla datterselskap SolarCity. Det virker Walmart er ikke den eneste som hevder at flagging fornybar energi selskapets solcellepaneler fanget ild, ifølge en ny Bloomberg report, Amazon hadde en tilsvarende brannbomber hendelsen skje i 2018.

Per Bloomberg, e-handel gigantiske sa fredag at en av sine varehus i Redlands, California, opplevde også en takterrasse med blaze koblet til en SolarCity solar panel system i juni samme år. Og selskapet har siden tatt skritt for å sikre at det ikke skjer igjen, Amazon sa Bloomberg det har i dag null planer om å installere flere Tesla-systemene ved sine anlegg.

Denne nyheten kommer bare dager etter Walmart reiste søksmål med påstand om at SolarCity er solcellepaneler førte til bål på toppen av minst syv av sine plasseringer med hendelser som kan dateres så langt tilbake som i 2012. Walmart gikk ned Gizmodo forespørsel om kommentar på sak på den tiden.

“På hvert sted hadde brannen oppsto i Tesla solcellepaneler,” Walmart krav i henhold til søksmål. Etter tre slike branner oppsto i relativt rask rekkefølge, selskapet heter i Tesla siste året for å koble de resterende solcellepaneler på ca 240 av sine butikker. Når Tesla senere gjennomført vernerunder på disse systemene i 2019, det finnes 157 elementer trenger utskifting eller reparasjon, “48 som Tesla selv karakterisert som reflekterer forhold som gjengis den usikre nettsteder eller potensielt usikre,” søksmålet stater.

På torsdag, Walmart og Tesla utstedt en felles erklæring til flere utsalgssteder om at selskapene arbeider med å løse disse problemene. “Fremfor alt annet, begge selskapene ønsker hver og systemet skal fungere sikkert, effektivt og trygt,” erklæringen lyder.

Tesla har sett sin andel av fornybar energi markedet flyndre siden anskaffe SolarCity for tre år siden, og disse siste påstandene er ikke den første til å plage divisjon. Tilbake i oktober, Tesla kløft over en $13 millioner oppgjør etter en yearslong undersøkelse fant SolarCity hadde vært mindre enn sannferdig om kostnadene av flere installasjoner som gjøres på vegne av staten Oregon.

Gizmodo har nådd ut til både Amazon og Tesla og vil oppdatere denne artikkelen med sine svar.

Deler Denne Historien