Politiet Gripe inn Etter Amazons “Fru Maisel’ Kampanjen Er Så Bra, Det Stopper Trafikken

25

Illustration for article titled Cops Intervene After Amazon's 'Mrs. Maisel' Promotion Is So Good, It Stops Traffic Foto: Den Fantastiske Fru Maisel Offisielle Twitter (Twitter)

Amazon ‘ s nyeste reklame for sin Emmy-nominert komedie Fantastisk Fru Maisel—ringer tilbake prisene rundt i Los Angeles for å reflektere viser 1959 innstilling—viste seg å være så populære at politiet måtte midlertidig stenge torsdag, ifølge en lokal ABC affiliate.

Slår ut, som tilbyr gass på 30 cent per gallon i en tilstand hvor det regelmessig utgifter nær $4 kan skape oppsikt. Kunder kom i hopetall for å snag avtale, noe som resulterer i trafikkuhell alvorlig nok til å be Santa Monica politiet til å gripe inn. Flere offiserer kom på en lokal bensinstasjon til midlertidig utsette kampanjen, og se litt latterlig ved alle hot pink De Fantastiske Fru Maisel viser og s. Avdelingen har utstedt en advarsel om sikkerhetskopiering på sin Twitter at ettermiddagen, og kampanjen igjen kort tid etterpå.

Gizmodo nådd ut til Amazon om hendelsen, og ikke får en umiddelbar respons, selv om jeg mistenker at selskapet ikke klage for mye om hendelsen, tross alt, er dette politiets intervensjon gjorde tromme opp mye av fri presse for sine Emmy foregangsmann i de siste ukene av kampanjen sesongen. Plus, det distraherer fra andre del av Amazon nyheter å gå viral i dag: selskapet er 100 prosent menneskelige og ikke i det hele tatt skumle “FC Ambassadør” kontoer.

Andre one-day “Maisel Dag” – avtaler (som, basert på mangel av politirapporter, jeg antar at folk er snagging i en mer ryddig måte) inkluderer kinobilletter for 51 cent, manikyr for $2, og cupcakes for et kvartal.

Med den perioden komedie opp for en heidundrende 20 Emmy dette året—andre bare til den desidert mindre morsomme Game of Thrones—Amazon har vært en dobling ned på av viser annonsering kampanje i forkant av neste måneds priser. Tidligere dette året, e-handel gigantiske sendt en lys rosa Carnegie Deli mat lastebil rundt i New York City for å selge snacks tema til showet. En annen mat-tema stunt i juni hadde Amazon teaming opp med Postmates å tilby et måltid pakke som inkluderte noen av Midge Maisel favoritter.

Deler Denne Historien