Microsoft Bekrefter at Cortana og Skype Opptak Er ikke Enten Privat, Overraskende Ingen

17

Illustration for article titled Microsoft Confirms Your Cortana and Skype Recordings Aren't Private Either, Surprising No One Foto: Patrick Sison (AP)

På dette punktet, hvis du ikke ønsker fremmede til å lytte til innspillinger fra enhetene dine, det ser ut til at du kan bare nødt til å gå av rutenettet. På torsdag, Microsoft ble det siste tech-giganten å innrømme det, bruker menneskelige entreprenører til å skrive en anmeldelse sine brukere’ lyd. Så i tilfelle du har mistet sporet av nå, at listen inneholder også Apple, Amazon, Facebook og Google.

Nyheten kommer via en rolig oppdatering til Microsofts personvernerklæring på internett, som glir i et nytt avsnitt om hvordan selskapet bruker personlige data. Du kan lese hele greia nedenfor, men den viktigste biten kommer i første setning: Microsoft bygger på “både automatiserte og manuelle (human) metoder for behandling” når det gjelder å bruke stemmen data til å forbedre sin AI. Hele erklæringen lyder:

“Vår behandling av personopplysninger for disse formål omfatter både automatisk og manuell (human) metoder for behandling. Vår automatiserte metoder ofte er knyttet til, og som støttes av våre manuelle metoder. For eksempel kan vår automatiserte metoder omfatter kunstig intelligens (AI), som vi tenker på som et sett av teknologier som gjør det mulig for datamaskiner å oppleve, lære, grunn, og bistår i beslutningsprosesser for å løse problemer på måter som ligner på hva folk gjør. For å bygge opp, trene og forbedre nøyaktigheten av våre automatiserte metoder for behandling (inkludert AI), har vi manuelt gå gjennom noen av de spådommer og slutninger som produseres av automatiserte metoder mot den underliggende data fra hvilke spådommer og slutninger ble gjort. For eksempel, vi manuelt gå gjennom korte utdrag av et lite utvalg av voice data vi har tatt skritt for å avidentifisere å forbedre vår tale tjenester, slik som anerkjennelse og oversettelse.”

Selskapet sider for Skype Oversetter, Cortana, og Microsoft Støtter nå også inneholde tilsvarende opplysninger, Hovedkort oppdaget torsdag, en endring som kommer etter utløpet av rapporten i forrige uke fant Microsoft-ansatt entreprenører til å skrive en anmeldelse lydopptak fra sine enheter og apps uten å avsløre dette faktum til brukerne.

Apple, Facebook og Google har alle suspendert eller delvis suspendert deres bruk av kontraktører etter å ha blitt kalt ut for å praktisere, og Amazon lar nå brukere å avslå tillatelser for menneskelig vurdering av deres lydopptak.

Men tydeligvis, Microsoft sier skruen som støy. Selskapet fortalte Hovedkort den vil “fortsette å se nærmere på hva vi kan være i stand til å ta” om menneskelig kontroll, a.k.a. kan ikke stopp, ikke stopp.

Gizmodo nådd ut til Microsoft for å bekrefte dette og ikke får en umiddelbar respons. Imidlertid, i henhold til en tilsvarende formulert selskapet uttalelse sendt til TechCrunch, Microsoft er “alltid ute etter å forbedre transparens” og “vil fortsette å se nærmere på muligheter til å forbedre.”

Kort sagt, fremmede er sannsynlig fortsatt kommer til å være å lytte til noen av dine Skype og Cortana innspillinger, men minst du vet om det nå, ikke sant? Noe som gjør det helt mindre skumle.

Deler Denne Historien