Zeker Apple, Wat

22

Illustration for article titled Sure Apple, Whatever Foto: Alex Cranz (Gizmodo)

Apple is nog steeds niet een officiële dag voor de jaarlijkse daling van het product launch event (aka iPhone-Dag), maar dat is ook niet gestopt met lekken en geruchten van licht te werpen op wat we zouden kunnen zien wat tijd in het begin van September.

Maar één ding is nog steeds voornamelijk een gok zijn de officiële namen voor Apple ‘ s aankomende partij van de iPhones. Echter, op basis van een voorraadlijst van een smartphone geval maker ESR (ontdekt door iPhonesoft.fr), de algemene consensus is dat de volgende producten in de iPhone-familie zal worden genoemd de iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max.

Hoewel deze niet precies de meest intrigerende of in het oog springende namen, door vereenvoudiging van de naamgeving, Apple zou elimineren wat verwarring bij de consument nu dat de iPhone-portfolio is uitgebreid met drie nieuwe telefoons per jaar in plaats van slechts twee.

De 6,1-inch iPhone 11 lijkt de vervanging voor de iPhone XR, die moeten verder worden de “entry-level” phone in Apple ‘ s smartphone line-up. Inmiddels is de iPhone-11 Pro zal de opvolger van de iPhone XS Apple ‘ s kleinere, maar nog steeds een zeer premium optie.

Article preview thumbnail

We hebben Al Je Zomer Apple Geruchten Hier

Het is warm, al het vuurwerk is ontstoken, en we zijn nog steeds twee maanden uit wanneer Apple…

Lees meer Lees

De één dat soort gooit een moersleutel in de dingen, is het 6,5-inch iPhone 11 Pro Max, die lijkt op een mash-up van tags en monikers van Apple ‘ s telefoon en laptop van de lijnen.

Hoewel dit niet echt de eerste keer dat mensen hebben een theorie dat Apple zou het toevoegen van de “Pro” – tag aan de iPhone-lijn, een accessoire maker hebben het vertrouwen om de volgende iPhone als de iPhone 11 in hun interne records toevoegen van een beetje van het gewicht van de vorige verslagen.

Natuurlijk, niets van deze middelen veel tot Tim Apple, ik bedoel, Tim Cook krijgt op het podium en kondigt officieel de naam van de volgende iPhone aan de wereld. Persoonlijk denk ik dat dit gelekt benaming is een beetje saai en een beetje onhandig, maar het werkt, zelfs als de volgende batch zal technisch worden de 13e generatie van Apple ‘ s iPhones.

Deel Dit Verhaal