Panasonic Hid van een bewakingscamera In een Lamp Die Zal Staan Als een Zere Duim

18

Illustration for article titled Panasonic Hid a Security Camera Inside a Lamp That Will Stand Out Like a Sore Thumb

Er is zeker iets te zeggen voor het slim in het verbergen van een object in het zicht, maar Panasonic ‘s nieuwe incognito beveiliging van draadloze camera’ s worden gecamoufleerd in een opvallend hoge staande lamp die niet echt lijken op een vloer lamp, onvermijdelijk leidt tot bezoekers nemen een kijkje om erachter te komen wat het is, en haar geheim te ontdekken.

Article preview thumbnail

Bekijk de Wereld Ergste Kind Ninja Probeer het Uitschakelen van Zijn Vader ‘ s Home Security Cam

Omdat ze gebruik maken van groothoek-lenzen, home security camera ‘ s zijn in staat om veel meer van de…

Lees meer Lees

De shadeless lampen, beschikbaar in kortere versies, is de nieuwste toevoeging aan de Panasonic HomeHawk lijn van smart monitoring apparaten. Als lampen ze zijn twijfelachtig nuttig, schijnt een gericht plek op de muur en het plafond, maar het tarief iets beter als security camera ‘ s met een 140-graden gezichtsveld, 1080p video resolutie, automatische bewegingsdetectie, een altijd lopende buffer, zodat video vooruit op een inbraak gedetecteerd wordt opgenomen, en een lampje dat gaat branden wanneer de kamer te donker om goed te registreren wat er aan de hand.

Illustration for article titled Panasonic Hid a Security Camera Inside a Lamp That Will Stand Out Like a Sore Thumb

Ze zien er opvallend, maar niet direct opvallen zoals lampen. Meer als een ultra-modern kunstwerk dat mensen zak op totdat ze ontdekken dat de camera. Maar voor huiseigenaren die zijn niet het proberen te vangen van de babysitter steelt van de drank kast, de heimelijke aard van de lamp – /cam-combo is net zo problematisch. Een goed zichtbaar en duidelijk security camera is vaak de meest effectieve preventie van misdaad, af te schrikken van een dader voordat ze plegen van een onrechtmatige daad. De HomeHawk Vloer lamp werkt niet zoals dat.

Nothing to see here, just a lamp. Don’t tell the moths. Niets te zien hier, gewoon een lamp. Niet vertellen dat de motten. Foto: Panasonic

Met een $250-$280 is de prijs voor de langste versie, je bent beter af met het zetten van uw geld voor iets als de Logitech-Cirkel 2, die heeft een grotere field of view, nacht visie opname mogelijkheden, en een ontwerp dat eenvoudig te monteren op een muur, of verbergen tussen de snuisterijen op een plank.

Deel Dit Verhaal