Gift Florida Cop Sues datingside for Politiet Over Påståtte Bilde Tyveri

18

Illustration for article titled Married Florida Cop Sues Dating Site for Cops Over Alleged Photo Thievery Foto: Getty

I April i fjor, et bilde av “33-åringen,” “enkelt” politimann som heter “Jason” dukket opp i annonser på Facebook og Instagram for å fremme en dating-appen for “uniformerte singler.” Eneste er, bildet var faktisk av en 24 år gammel politimann som heter David, som er gift, har barn, og er nå å saksøke eierne av selskapet for angivelig å bruke sitt bilde uten hans tillatelse.

David Guzman anlagt en sak i Southern District of Florida mot NSI Holdings, selskapet som eier datingside UniformDating.com i Mai, med påstand om at holdingselskapet skrapet et bilde fra hans private Facebook profil i April i fjor, og deretter brukt ansiktet hans i annonser for dating tjeneste, i henhold til søksmål.

Guzman, en politimann med den Gylne Stranden-Politiet i Florida, påstår at han aldri har brukt og ikke har en interesse i dating tjeneste, og at han aldri laget en profil eller ga andre tillatelse til å opprette en for ham. Guzman også hevder i søksmålet at han aldri har besøkt et nettsted som eies av NSI Holdings eller samtykket til vilkårene for bruk eller personvern.

Rundt April i fjor, Guzman krav i dress, “flere bekjente” informert ham om at hans bilde ble brukt for Uniform Dating annonser på sosiale medier. Hans kone spurte ham hvorfor hans bilde ble brukt for annonser, ifølge søksmålet, som Guzman hevdet at “han hadde ingen anelse.”

Guzman så mailet NSI Eierandeler, og ba dem om å umiddelbart fjerne sitt bilde fra deres s. Selskapet angivelig var “bestandig”, og spurte om Guzman for å bevise sin identitet. Han gjorde det, men selskapet fortsatte å bruke sitt bilde, i henhold til Guzman påstander. Men NSI Holdings angivelig sa at de sluttet å bruke sitt bilde “i løpet av dager” i sin klage. Også, som du kanskje har blitt forutse, det omstridte Guzman hevder at han aldri har hatt en profil på datingside.

“Saksøker posisjon ikke er misunnelsesverdig,” en bevegelse for å forkaste den passer arkivert av NSI Eierandeler i August stater. “Han er en gift mann og respektert medlem av lokalsamfunnet som har blitt tatt med en profil på en online dating nettsiden. Mens sympatier kan strømme i Saksøkers retning, det er ingen ansvar for NSI Holdings.”

NSI Holdings skrev i sin bevegelse denne måneden at det undersøkt Guzman påstander og fant en brukerprofil på Uniform Dating med hans riktige fødselsdato, e-postadresse, og bildet på spørsmålet. Selskapet la til at det ikke opprette profilen, og ville ikke være i stand til å gitt at det ikke har noen av de inkluderte identifiserende informasjon. Selskapet sa at Guzman profilen ble bare brukt en gang, noe som kan indikere “en kortvarig dalliance” eller, kanskje, at en fiende gjort profil, NBC News rapporterte.

På grunn av den fine print i dating-appen vilkår for bruk og retningslinjer for personvern, selskapet hevder det har tillatelse til å bruke et bilde som er lastet opp til tjenesten for markedsføring på tvers av alle sine partner nettsteder.

Saken, som det står, til syvende og sist koker det ned til en han-sa de-sa. Enten en mann ligger og shitty, eller et selskap som er utnyttet noens utseende i overskudd, og det er løgn og shitty. (Eller, kanskje, noen laget en dating profil for en cop de ikke liker—som, ok…) ville Heller ikke være spesielt revolusjonerende resultater.

Deler Denne Historien