Bønder Fengslet for Smugling Villsvin Sæd i Sjampo Flasker

26

Illustration for article titled Farmers Jailed for Smuggling Boar Semen in Shampoo Bottles Foto: Getty

Et par av bøndene i Australia har blitt dømt til fengsel for sin deltakelse i en forseggjort sæd racket.

Henning Laue og Torben Soerensen tryglet seg skyldig i å bryte biosecurity og karantene lover for smugling dansk gris sæd inn i landet, i henhold til australske ABC News. Den smuglere skjult sæd i sjampo flasker og importerte den til land i passasjerens bagasje.

Soerensen, som er administrerende direktør og svinekjøtt produsent på et svin selskapet, fikk en fengselsstraff på tre år, ABC rapporter. Produksjonen sin manager, Laue, ble dømt til to år. Selskapet, GD Svinekjøtt Torben Soerensen, ble bøtelagt $500,000, men det er mot avvikling.

I henhold til ABC, myndigheter først ble tipset om å cum-løpere i februar 2017. Australia Landbruk Avdeling etterforskerne først funnet e-poster som er nevnt leveranser av “spesielle sæd,” deretter beslaglagt og testet hog hår prøver, som åpenbart grisene var dansk.

ABC rapporterer at Soerensen advokat sa at hans aktivitet var “dum”, og han kalte Soerensen den “frontfigur” av en tomt i samarbeid med dansk kingpins, som var store investorer i Sorensen morselskap, Svinekjøtt Australia ApS, som er basert i Danmark.

Article preview thumbnail

Trump Administrasjon Godkjenner ‘Cyanid Bomber” for å Drepe Feral Svin. Seriøst.

På torsdag Trumf-administrasjonen autoriserte et annet våpen i usas krig mot horder av 30 …

Les mer Les

Sørensen angivelig ble involvert i ordningen i 2012, men retten ble fortalt at operasjonen startet i 2009.

Dommer Troy Sweeney sa under straffeutmålingen at Laue og Soerensen var påvirket av “overbevisende” investorer, og hvis den danske menn som var involvert i sæd menneskehandel var i retten da ville de ha blitt gitt strengere setninger, rapporter ABC.

I henhold til ABC, dansk griser er antatt å være mer fruktbare enn Australske griser. Regionale Australske avisen Mandurah Post rapporter som Sørensen ‘ s advokater sa menneskehandel var en del av en større plan for å gjøre selskapets villsvin mer fruktbare over tid

“GD Svinekjøtt importert sæd ulovlig i et forsøk på å få en urettferdig fordel i forhold til sine konkurrenter, gjennom nye genetikk,” Australia federal landbruksministeren Bridget McKenzie fortalte the Guardian. “Denne saken viser en urovekkende mangel på respekt for lover som beskytter de som levebrød av Australia 2,700 svinekjøtt produsenter.”

Mandal e-Post rapporter som Australske Svinekjøtt Begrenset chief executive Margo Andrae en felles uttalelse som støtter dom, spesielt i en tid da den Australske bransjen er opptatt av å holde Afrikanske svineinfluensa og munn-og klovsyke ut av landet.

Millioner av griser har blitt hentet i Haken og Vietnam som svin influensa har spredt seg gjennom Asia i de siste månedene.

Deler Denne Historien