AT&T og T-Mobile Kjempe Robocall Trussel Med Nytt Anrop-Bekreftelse Partnerskap

30

Illustration for article titled AT&T and T-Mobile Fight Robocall Menace With New Call-Verification Partnership Bildet: T-Mobile

Mobile brukere er rettmessig utslitt med mottak av rov robocalls, og sikkert for å få falske samtaler forsøker å lure dem til å svare. Selskapene i år endelig begynte å gjøre noe med det—og nå, AT&T og T-Mobile si de har slått seg sammen for å bedre shield sine kunder fra robocallers.

Selskapene annonserte onsdag at de har gått sammen på tvers av nettverk samtale godkjenning rettet til å luke ut falske samtaler og bedre sikre sine kunder som en som ringer, hvem de sier de er, snarere enn et falskt nummer eller svindler. Godkjenningsprosessen er basert på RIST/RØR standarder, en anroper-ID-systemet har tatt til orde for av Federal Communications Commission.

“En samtale som er ulovlig ‘uekte’—eller viser en forfalsket nummer—vil mislykkes RYSTET/RØR Anroper-ID-verifisering og vil ikke bli markert som verifisert,” AT&T sa i en uttalelse. “Derimot, verifisering vil bekrefte at en samtale er virkelig kommer fra det identifisert nummer eller enhet. Flere anrop vil bli verifisert over tid som mer enheten leverandører delta, og som flere nettleverandører om å implementere standarder.”

Begynnelsen av denne uken, T-Mobile og AT&T kundene vil se “Caller Verifisert” språk på innkommende samtaler fra det andre nettverket. Selskapet sa godkjenning strekker seg til T av T-Mobile kunder som godt, og at godkjenning vil fungere på 12 Samsung og LG-enheter på sin T-Mobile og T-nettverk “med mer for å komme i nær fremtid.”

T-Mobile ble den første store transportør for å gjennomføre verifisering systemet tilbake i januar, og selskapet annonsert en cross-nettverk partnerskap med Comcast i April. AT&T og Comcast annonsert sin egen samtale godkjenning partnerskap i Mars.

At selskapene er faktisk begynt å gjøre noe med den svært reelle problemet som er robocalls og forfalskning er gode nyheter, selv om det tok dem lang nok til å gjøre det. I henhold til data fra YouMail, en telekom-tjenester selskapet, utrolige 48 milliarder kroner robocalls ble anslått til å være laget i Usa i fjor, opp nesten 57 prosent fra 2017.

Siste år, FCC-Leder Ajit Pai skrev til operatører til å kreve de, vet du, faktisk gjøre noe med dette og implementere RYSTET/RØR standarder innen utgangen av 2019. (Selv om FCC definitivt fikk mer enn bare et par dunk om robocall og forfalskning epidemien seg selv.) Tilbake i juni, Pai ganske kort og konsist fanget opp hvor mye en smerte i rumpa disse samtalene er for forbrukere i en kolonne for USA i Dag.

“Hvis Amerikanerne kan bli enige om noe som helst i disse dager, det er at de er lei av robocalls. Svindel anrop. Anrop fra utlandet på 2 am villedende anroper-ID “spoofing”, som skjer når en ringer falsifies informasjon om anroper-ID for å gjøre det ser ut som om de ringer fra ditt område koden,” Pai skrev. “Uønsket robocalls er langt unna toppen forbruker klager vi får hvert år i Federal Communications Commission.”

Ikke vet vi det.

Deler Denne Historien