Patrick Stewart Kan Være Ansvarlige for, Hvordan Vi Siger Alle Data Nu

17

Illustration for article titled Patrick Stewart Might Be Responsible for How We All Say Data Now Skærmbillede: CBS Alle Adgang

Pop kulturen kan have en enorm effekt på samfundet, der har indflydelse på, hvordan vi klæder os på, hvad vi spiser, hvad vi siger (“hasta la vista, baby”), og selv hvordan vi udtaler visse ord. Brent Spiner mener, at den måde, vi alle sige ordet “data” nu var direkte påvirket af hans Star Trek: The Next Generation co-stjernen Patrick Stewart.

Article preview thumbnail

At nedbryde de Velkendte Ansigter og Nye Viser om Stærkt Star Trek: Picard Trailer

På lørdag, Sir Patrick Stewart bragt ned hus på San Diego Comic-Con ved at afsløre vores…

Læs mere Læs

Stop op et øjeblik og tænke over de to udtaler af ordet. Det kan være udtalt som enten dādə, med et hårdt ‘en’, eller dadə, med en blød ‘en’. Men sidstnævnte udtale bare ikke til at lyde rigtigt, det kommer på tværs som teknisk jargon fra 80’erne, når data blev gemt på disketter og computere kværnet numre på processorer der klokkede i på 4.77 MHz. Men hvorfor er det sådan? Brent Spiner tror, han ved, og han gjorde en stærk sag for denne teori til et publikum, der i løbet af et panel ved Big Apple Comic Con, tidligere i år.

Før pilot for Star Trek: TNG blev endda filmet, seriens cast, samt Gen-Rodenberry, Rick Berman, og andre besætningsmedlemmer, alle samlet på Sheraton Hotel i Hollywood for at lave en tabel, læs i scriptet for episode Støder på Farpoint. Når Patrick Stewart ‘s karakter Jean-Luc Picard første adresser Brent Spiner Data, hans udtalen af ordet afveg at Spiner’ s. For at løse dādə versus dadə debat, Gen Rodenberry oprettes en ny regel for den viser, på stedet, for at enhver, som siger et navn, der først beslutter sig for, hvordan det udtales fra da af. Så efter syv sæsoner og 178 episoder af Star Trek: TNG, Stewart udtale af data, som er et produkt af at vokse op i Yorkshire, England, har langsomt, men sikkert erstattet den måde Spiner og millioner af andre Amerikanere blev først lære at udtale ordet.

Der er uden tvivl dem, der stadig er uenige med, hvordan Virksomhedens Kaptajn adresser skibets Kaptajnløjtnant, men selv Google tager Picard ‘ s side i denne debat, som gør den Oxford English Dictionary. Den engelske kan have mistet den Revolutionære Krig, men dette er en kamp af OS kommer ikke til at vinde.

Dele Denne Historie