Overgreb Fordelt, da Atlanta Pålægger Nat Forbud mod E-Scootere og E-Cykler

19

Pedestrians walk past electric scooters Thursday, Aug. 8, 2019, in Atlanta. Fodgængere går forbi el-scootere torsdag, Aug. 8, 2019, i Atlanta. Foto: John Bazemore (AP)

Efter døden af fire scooter ryttere i metro Atlanta-området, byen har indført et forbud mod drift af tilladt, el-scootere og cykler i løbet af natten, timer, borgmesterens kontor meddelte i sidste uge.

Natten forbuddet trådte i kraft fredag, og vil gælde for virksomhed, indsat e-scootere og e-cykler i regionen mellem kl 9:00 til 4:00 Ifølge en talsmand for borgmesterens kontor, natten rider begrænsninger vil gælde for tilladte enheder, der drives af Fugl, Boaz, Bolt, Gotcha, Hoppe, Kalk, Lyft, Spin, og Hjul i Atlanta metro-området. (To virksomheder, Spin og Boaz, har tilladelser, men havde ikke indsat enheder i byen på den tid af natten forbuddet trådte i kraft.)

Ifølge borgmesterens kontor, alle virksomheder er blevet bedt om at deaktivere deres enheder i løbet af de udpegede timer.

“Det er klart, at omgående handling er nødvendig for at holde Atlanta’ s beboere og besøgende sikkert,” Borgmester Keisha Lance Bunde sagde i en erklæring i sidste uge. “Desværre, vi har set et mønster i den seneste og tragiske dødsfald som følge af scootere, at de alle har fundet sted efter solnedgang. Med en bred vifte af muligheder for mobilitet er afgørende for en hvilken som helst by, men sikkerheden skal være vores topprioritet. Denne natten forbud, mens vi fortsætter med at udvikle sig yderligere foranstaltninger på lang sigt, vil sikre den sikreste street betingelser for scooter ryttere, bilister, cyklister, dem, der er i kørestole og fodgængere.”

Disse foranstaltninger omfatter planer for “sikrere, dedikeret rum” for e-scooter og e-bike ryttere, byen sagde, såvel som en “revideret proces for udvælgelse” til at begrænse antallet af dockless scooter leverandører samarbejde med byen, en proces, der forventes at være afsluttet i februar i 2020. Byen begyndte at udstede tilladelser til installation af enheder, der tidligere i år.

Atlanta er næppe den første by til at indlede et angreb på de enheder, følgende rapporter om misbrug, kvæstelser og dødsfald—det er ikke engang den første by til at foreslå en natlig forbud i svar. Et lovforslag fra DC Councilmember Mary M. Cheh i juni havde til formål at etablere en natlig forbud mod el-scootere og cykler mellem kl 10 og 4 om morgenen, blandt andre foreslåede regler.

Den city ‘ s beslutning om at gennemføre forbuddet følger fire e-scooter-relaterede dødsfald i Atlanta metro-området, som alle—som Bunde bemærkede,—i prisen kollisioner med motorkøretøjer, herunder en kommerciel gas truck og en CobbLinc transit bus. Stadig, den afgørelse, der står modreaktion fra medlemmer af fællesskabet og mobilitet demonstranter, der hævder, forbuddet mod “uforholdsmæssigt påvirker tredje-shift og service industri arbejdstagere,” og hvem siger, at der bør gøres mere for at regulere byens biler. Tirsdag, demonstranter samledes uden for Atlanta City Hall til at udfordre udgangsforbud.

“Af borgmesterens egen optagelse, Atlanta’ s veje er farlige. Men natten scooter forbud ikke løse den sande årsag til den trafik, vold og tab af liv på gaderne i Atlanta,” en Facebook side for protest læse. “I stedet for at prioritere omfattende reducering af hastigheden og beskyttet infrastruktur, borgmester picks på scootere og e-cykler, som et let mål, og har skabt en ulighed problem, der påvirker uforholdsmæssigt tredje-shift og service industri arbejdstagere.”

En talsmand for borgmesterens kontor fortalte Gizmodo af telefonen, at det er endnu ikke besluttet, om forbuddet vil forblive på plads efter en ekstra sikkerhed foranstaltninger er blevet truffet, og tilføjer, at der er “et bredere samtale på indførelse af langsigtede foranstaltninger til at løse sikkerheds-og egenkapital i mobilitet.”

Stadig, at forbuddet ikke anledning til spørgsmål om, hvorvidt et sådant skridt kunne se bredere anvendelse i byer, der kæmper med lignende problemer. For tiden, i det mindste, scooter virksomheder sig til at spille bold. En Fugl talsmand fortalte Gizmodo i en erklæring fra den e-mail, at det er i overensstemmelse med udgangsforbud og at udforske “langsigtede løsninger, der mere effektivt at opfylde behovene hos alle transit-brugere—især dem, der kræver adgang til transport i aften timer.”

I mellemtiden, Nima Daivari, Georgien Community Relations Manager på Kalk, roste bevæge sig og sagde i en erklæring sendt til Gizmodo-mail om, at “Bunden har udvist eksemplarisk lederskab om, hvordan man bedst giver micromobility tjenester til Atlanta’ s beboere og besøgende.” (Det selskab, der er interessant, er kendetegnet forbuddet som “midlertidig”. Mens byen fortalte Gizmodo, at natten forbud “er ikke nødvendigvis permanent,” Tim Keane, Atlanta ‘ s kommissær for byplanlægning, har sagt, at byen håber “, at dette forbud er meget midlertidigt.”)

“Denne midlertidig pause på late night rider er en rimelig og afbalanceret tilgang, som Byen fortsætter med at arbejde på sin scooter-politikker,” Daivari tilføjet. “Kalk vil efterkomme borgmesterens bekendtgørelse og vil fortsætte med at arbejde tæt sammen med sin administration for at sikre et sikkert miljø for alle trafikanter, så Atlantans kan fortsætte med at modtage de fordele af et robust, lave omkostninger, emissions-fri transport system.”

Update: Dette indlæg er blevet justeret for at præcisere, at Kalk er kendetegnet forbuddet som midlertidig, og embedsmænd har gjort udsagn herom, og byen har stadig ikke taget en beslutning om, hvorvidt eller ej det vil være permanente.

Dele Denne Historie