Mistilpasset Nye Vapor X Smartwatch Ser Veldig Lovende ut

26

The dream of a good Misfit smartwatch still lives. Drømmen om en god Mistilpasset smartwatch fortsatt bor.Foto: Mistilpasset

Den første Mislykkede Damp ble nesten vaporware. Dens etterfølger, Damp 2, prøvde å fikse den opprinnelige smartwatch er problemer, men til slutt ble hindret av en utdatert prosessor. I dag, Mistilpasset lansert sin tredje stikke på en smartwatch med Damp X—og i det minste på papiret, det ser ut som det kan være en betydelig forbedring i forhold til forgjengeren

Den viktigste oppgraderingen her er at Dampen X er drevet av Qualcomm Snapdragon Slitasje 3100 chip. Det er ikke veldig overraskende, gitt at siste uke, morselskapet Fossilt nettopp annonsert den samme prosessoren ville slå sin Gen 5 smartwatches. Det er imidlertid gledelig å se en annen 3100-drevet klokke som ikke vil forlate deg helt konkurs. 3100 var teknisk tilgjengelig på slutten av 2018, men så langt har vi ikke sett det i mange klokker. Akkurat nå 3100 klokker er begrenset til de Fossile Sport, Montblanc Summit 2, og Louis Vuitton Tambour Horizon 2nd Generasjon I tilfelle du lurer på, de to sistnevnte koster en heidundrende $995-$1,230 og $2,250-$8,500 kroner. I mellomtiden, Damp X vil retail for mye rimeligere pris av $280, med en tidsbegrenset innledende pris på $200.

Article preview thumbnail

Dette Smartwatch Har Utrolig Dårlig Timing

Her er saken om den Mislykkede Damp 2: Det er smartwatch Mistilpasset bør ha utgitt et år…

Les mer Les

Damp X er også å få et nytt batteri spare-modus, akkurat som de Fossile Gen 5 klokker. Det vil sannsynligvis ikke oversette til fem-dagers batterilevetid du ville finne på en Fitbit eller Polar smartwatch, men det er en velkommen endring likevel. Slitasje OS klokker har vært plaget med kort batterilevetid, så selv om det er trolig en mindre forbedring, det kan ikke bli verre enn den dystre opplevelse jeg hadde med Damp 2.

Likeledes, Damp 2 var begrenset når det kom til helse og velvære funksjoner—først og fremst fordi det var avhengige av Google Passform og Google-Fit Trening apps. Denne gangen rundt, Damp X vil få Fossile er nytt Cardiogram app, som har interaktive diagrammer og beregninger som tilsynelatende holde et øye ut for tegn på diabetes, søvnapné, hypertensjon, og atrieflimmer. Når det er sagt, vitenskap for sporing diabetes, søvnapné, og hypertensjon via en bærbar heart rate monitor er uklart, og andre smartwatches har bare begynt å takle Afib. Mistilpasset sier også Damp X vil komme forhåndsinstallert med nye programmer, inkludert Spotify. Som kanskje ikke virke som mye, men det er en fin touch vurderer hvor mye av en smerte det er å laste ned apps på Slitasje OS i første omgang.

Resten av oppdateringer synes iterativ. Mistilpasset sier Damp X vil være lettere takket være en “re-konstruert for ultra-lett aluminiumslegering tilfellet.” Bortsett fra 3100 chip, spec-messig Damp X synes lignende til Damp 2. Det fikk en 4 gb lagringsplass, 512 GB RAM, frittstående GPS, pulsmåling, NFC betalinger, rask lading, og vann motstand opp til 30 meter.

Når det er sagt, de Fossile Sport hadde lignende spesifikasjoner, og zippier 3100 chip ga det en merkbar økning i ytelse. Jeg testet Sport på samme tid som Damp 2, som omtalt 2100 chip, og forskjellen var sterk. Dampen 2 var det mer stilfulle av de to, men det bare ikke kunne overvinne sin laggy skjermer, laber fitness valg, og dystert batterilevetid. Vi er nødt til å teste Damp X oss for å se om det løser disse problemene, men hvis den gjør det, kan dette være en Android smartwatch med hele pakken—stilig, topp ytelse, og rimelig.

Deler Denne Historien