I Australien findes Jurassic Park

21

Real Park Jurassic periode, er blevet fundet i Australien har forskere fra University of Shotlandskogo. Under de største olie-og gasfelt i det land, nær Cooper-Erromango afsløret et kompleks af mere end et hundrede gamle vulkaner, der er begravet under tykke lag af sand og sten. Om de lokale beboere at bekymre sig om, eller er det bare en geologiske forhold, som kan leve i fred?

Opdagelsen af nye vulkaner i Australien

På trods af den aktive udvikling af området, en unik funktion i denne region blev åbnet og set kun nu. Ifølge tidsskriftet Gondwana Forskning åbne vulkaner blev dannet i Jura omkring 180 millioner år siden. På trods af det faktum, at det Centrale Australien, som i øjeblikket består af en sol-brændte ørken, under den æra af dinosaurerne, at dette område var ganske malerisk sted. Mineområdet er Cooper-Erromango var helt fyldt med kratere, som næsten altid brød ud strømme af varm lava, der udgør det omkringliggende landskab.

En anden “ny” volcano: Nær Antarktis opdaget en meget sjælden type af vulkanen. Hvorfor er den speciel?

Den mest berømte cricket afspiller

Opdaget vulkanske Park vil nu være i stand til at tiltrække turister, ikke blot for sin historie, men også en meget oprindelige navn. Forskerne besluttede at navngive sin opdagelse som Warnie Vulkanske Provins i ære af en temmelig berømt cricket spiller ved navn Shane Warne. Sådan en usædvanlig idé fundet sin gennemførelse, fordi afholdt cricket match, som faldt sammen med opdagelsen af en gammel kæde af vulkaner. Klar til at dele i vores Telegram chat din mening om dette?

På trods af sin oprindelige titel, opdagelsen kan tyde på, at et stort antal af endnu uopdagede elementer i landskabet i Australien. På grund af det faktum, at den Centrale region af dette kontinent forblive på nuværende tidspunkt er stort set uudforsket, i fremtiden, og forskerne forventer, at endnu større opdagelser.