Hajer er klogere end vi tror

24

Normalt er det mest intelligente dyr i naturen, jeg mener, at sådanne dyr, som en person, der manifesterer sig i det mindste nogle empati. Så, for de fleste intelligente væsener normalt tage delfiner, primater og ugler. Hajer normalt ikke passer ind under begrebet intellektuelle, som på grund af deres aggressivitet og frygt, som er i front af dem mennesker. På trods af dette, forskere igen og igen for at få alle de nye beviser for, at efterretninger af de hajer vi klart undervurderet.

Fysikkens love for hajer

Det kan lyde paradoksalt, men ifølge en nylig undersøgelse, hajer er fortrolig med de grundlæggende fysiske love. Dette er mest tydeligt ses i de primære erhverv af haj — jagt. For eksempel, hvide hajer vil ikke bevidst at jage større byttedyr. For at fange dyret, superior til haj i størrelse, denne fisk, for det første, at slutte sig sammen med deres slægtninge (selvom det betragtes som en enkelt rovdyr), og for det andet, allerede forene hajer forsøger at trække sit bytte så dybt som muligt i bunden for at ikke give hende den mindste chance for at overleve og flygte.

En smule af nuttethed: hvad er det mindste haj i verden?

Placeringen af hajer i samfundet

For at kunne opdele fanget bytte mellem deltagere i jagten, hajer har opfundet et system af sociale status. Afhængigt af en slags “kaste”, der er defineret ved specifikke bevægelse finner, hale, eller enkeltpersoner i Almindelighed, at deltagerne i jagten opdele offer, forsøger ikke at ty til vold. En sådan adfærd er ikke typisk for andre marine rovdyr, som endnu engang bekræfter det muligt for hajer. Medlemmer af vores Telegram chat enig.

Spil shark

Et stort antal undersøiske ekspeditioner for at studere livet i havet viser, at på trods af sine frygtindgydende udseende, de hajer, der ikke er fremmede til ønsket om at have det sjovt. Selv om de fleste af disse “spil” kan føre til en person, der er meget fattige, forskere observeret, at en godt fodret haj grunden til, fra tid til tid kastet op i luften elementer og endda tidligere dræbte dyr. Til at forklare denne adfærd, andet end spil er bare ikke muligt.

Skriv i kommentarfeltet, hvad du synes om hajer og glem ikke om Yandex-Zen, hvor du kan finde endnu mere nyttig information.