Forsikringsselskapene Vil Ha for å Dekke EpiPen for Barn Under Ny Lov Illinois

30

Illustration for article titled Insurance Companies Will Have to Cover EpiPen for Kids Under New Illinois Law Foto: Getty Images

Illinois vil bli den første stat i landet til å kreve at forsikringsselskaper dekke EpiPen auto-injektor for alle som er 18 år eller yngre. Staten bill, som gikk 92-0 i Illinois Hus og 51-0 i staten Senatet, vil tre i kraft 1. januar 2020.

Den EpiPen er en livreddende medisiner som brukes i nødsituasjoner når mennesker opplever en alvorlig allergisk reaksjon. Mellom 8 og 12 prosent av Amerikanske barn har matallergi, avhengig av hvilken statistikk du tror, og ut-av-lomme medisinske kostnader i USA kan være ekstreme, selv for familier som har forsikring. Noen forsikring planer allerede dekke EpiPen, som eies av stoffet selskapet Mylan, og den nye generisk auto-injektor, produsert av Teva, men nå er alle forsikring planer i Illinois vil være nødvendig for å dekke dem i en eller annen versjon.

“Med jevn økning i mat-allergier og andre alvorlige allergiske tilstander, familier er å stole på EpiPens mer enn noen gang før,” Illinois State Senator Julie Jensen sa i en uttalelse lagt til hennes nettside. “Vi skal gjøre alt vi kan for å utvide tilgangen til rimelige livreddende medisiner og medisiner. Ingen barn med en alvorlig allergi bør være uten en epinephrine injektor fordi de ikke har råd til en.”

Bare fordi forsikring er nå pålagt å dekke stoffet, det betyr ikke at det vil være gratis. En studie publisert i Journal of the American Medical Association i 2016 fant at EpiPen brukere med forsikring i USA brukte ca $75.50 hvert år på stoffet, opp fra $33.80 i 2007. Folk i Illinois med helseforsikring vil fortsatt betale for EpiPen, de bare ikke vil betale listepris, som i dag sitter på over $600.

Den EpiPen skapte overskrifter tilbake i løpet av sommeren 2016 når det ble avslørt at selskapet hadde jekket opp prisene, fra ca $57 for en enkelt enhet i 2007 til over $600 for en to-pack. Mylan, selskapet som er ansvarlig for price gouging, hadde kjøpt stoffet og bare hevet prisen fordi det ikke har noen konkurrenter. Administrerende DIREKTØR i Mylan selv vitnet i Huset Oversight Committee i 2016, lyver om hvor mye selskapet har gjort på hver enkelt resept. Daglig leder ble ikke belastet for å lyve til Kongressen.

“Denne lovgivningen tar et stort skritt fremover i å beskytte våre barn og familier,” Illinois-Guvernør J. B. Pritzker fortalte lokale nyheter outlet WIFR. “Å senke kostnadene av reseptbelagte legemidler og utvide helsevesenet dekning er en viktig måte å bidra til å redusere kostnadene og bygge en høyere levestandard for alle Illinoisans.”

Deler Denne Historien