En borger i de Forenede Stater implanteret nøglen til at Tesla selv under huden

45

Ejerne af Tesla biler en meget usædvanlig nøgler — de åbne døre og start bilen ved hjælp af en smartphone eller key FOB. I de tilfælde, hvor telefonen er, og nøglen FOB er glemt derhjemme, til den bil, du kan vedhæfte et særligt kort med en indbygget chip, der giver den kommandoen til at åbne døre. Men hvad nu, hvis dette kort er heller ikke i hånden? Ejeren af Tesla Model 3 ved navn Amy Didi besluttet at gardere sig mod denne ubehagelige situation og implantatet en chip til at åbne døre under huden på håndleddet. Og hvad der er praktisk — nu kan hun starte bilen med et svirp med håndleddet.

I Almindelighed, den pige er ingeniør, og har længe været interesseret i biohacking. Dette begreb refererer til mange forskellige fænomener, men de er alle rettet mod at forbedre den fysiske og mentale evner. I en tid, hvor nogle biohacker forsøger at forbedre dit sind ved hjælp af forskellige stoffer, Amy Didi perfektionerer hans krop, indlejring sig ind under huden på elektronik.

Hvordan man laver en Tesla uden en nøgle?

Det første eksperiment på sin krop, og pigen var for et par år siden, når implanteret i din arm-chip til at åbne døren til sin lejlighed. Også, hun kan bringe hånd til den smartphone, der automatisk åbnede hendes hjemmeside. En elsker af elektronik jeg ønskede at udstyre den indopererede chip og den tredje funktion — evnen til at åbne døren til bilen Tesla Model 3. Men for at tilføje innovation til en eksisterende enhed, der har svigtet, så hun var nødt til at skjule under huden på en anden chip.

Det blev taget ud lige fra hendes kort til at låse Tesla Model 3. For at få den chip ud af plast, det er lagt kortet i en beholder med acetone, efter den proces af nedbrydning i løsning var kun en chip. For at undgå at beskadige det, pigen belagt hende sikkert at den menneskelige krop materiale, og skyndte os til salonen for kroppen modifikation.

Af den måde, biohacking kan blive sat i fængsel

Hvordan er biohacking?

Master har lavet et hul i huden og omhyggeligt placeret i hendes hånd en chip på størrelse med en lille detalje Lego. Det skal være meget smertefuld og ubehagelig proces, men hun har tydeligvis forsøgt ikke at lade på om smerter. Hun indrømmede, at der efter indførelsen under huden på en fremmed objekt, hendes hånd hævelse. Heltinden i filmen er stadig ikke afdækket præcis, hvordan hun åbner bildøren, men var sikker på, at sensoren arbejder i en afstand af 2,5 cm. Måske efter den hævelse rækken af enheder udvider.

Forsigtig: video har dårlige øjeblikke med blod!

Et lignende eksperiment med din krop har tidligere gjort en Australsk mand ved navn meow-Ludo Disco Gamma meow meow (dette er ingen joke). Han skar ud chip fra din billet og også sætte det ind under huden. Særlige sundhedsmæssige problemer, der var blevet identificeret, men havde problemer med loven. Den omstændighed, at Australien er deformeret, og desuden skære travel card, vil være ugyldig. Således betaler den fulde pris, med hans hænder mislykkedes, og han blev idømt en bøde på $ 200.

Obligatorisk læsning: 10 ting du bør vide om biohacking

Jeg spekulerer på, om der er noget problem med Amy Didi? Hvis det sker noget interessant, vil vi skrive om det. For ikke at gå glip af vigtige nyheder for videnskab og teknologi, skal du sørge for at abonnere på vores kanal i Yandex.Zen.