#video | er det Muligt at overleve et fald fra en motorcykel på hastigheden af 346 km/t?

28

Hvad tror du, hvilken form for transport er mere farlige for menneskers liv — motorcykler eller biler? Hvis du tror, motorcykler, du har fuldstændig ret, for ifølge statistikken motorcyklister er dræbt i trafikken meget mere ofte end bilister. Dette er ikke overraskende, fordi de har mistet kontrollen over motorcyklen, kan vedkommende let at flyve og få en masse af dødbringende frakturer fra bump på asfalt. Men for nylig en professionel rytter formået at overleve efter at være faldet fra motorcykel-med en hastighed på 346 kilometer i timen.

Ulykken skete på konkurrencen drag racing NHRA Nordvest Statsborgere i den AMERIKANSKE stat Washington. Løbet, der blev afholdt inden for rammerne af denne begivenhed, er korte ture på et lige spor ved høje hastigheder. Afhængigt af den begivenhed, der involverer biler og motorcykler. Fantastiske begivenhed fandt sted under løbet på Harley-Davidson motorcykler.

Uanset om en person, der vil overleve efter at være faldet fra en motorcykel?

En af de chauffører, ved navn Bo lane godt gang i, stående på baghjulet. Dog efterfølgende, at han var nødt til at stå på begge hjul, og der var et problem — manden mistede kontrollen over motorcyklen, og det begyndte at blive trukket ud til siden. Efterfølgende driver styrtede ind i et hegn ved en hastighed på 346 kilometer i timen og landede på asfalten. Cyklen gik på, men den rytter, der fløj hen over asfalten omkring hundrede meter.

Alle, der er sket, er en meget forfærdelig syn. Men fans er overrasket over, at efter faldet mand fik hans fødder og begyndte at gå. Medicinsk undersøgelse, som viste, at hans knogler er forblevet intakt, men man har lidt flere skader og et dybt snit på hans arm. Det forlyder, at på grund af såret han havde behov for kirurgi, men hvad — er ukendt.

Dette er interessant: en Lille enhed, i stand til at reducere antallet af dødsfald på motorcykler

Gear rytter kan redde liv

Mest sandsynligt, motorcyklist og overlevede takket være hans udstyr. Særligt sårbare dele af kroppen af de ryttere, der er tilbage, nakke, albuer og knæ. På dette grundlag er det tøj af motorcyklister, består af en beskyttende hjelm, motorcykel jakker, handsker og bukser. At dømme ud fra videoen, alle elementer af tøj motorcyklisten var — at de nok tog det hele slag.

Selv om den motorcykel, og fortsatte kørsel, sidst han kollapsede

Motorcykler, Harley-Davidson, igen, igen har bevist sin magt og pålidelighed. Ikke kun det, at deltage i løbet model i sekunder clocket op 346 kilometer i timen, og overlevede den stærke beat og gik videre. På øjeblikket den virksomheden er at udvikle nye modeller af motorcykler, hvoraf den ene kører på elektricitet. I begyndelsen af 2019, har det vist sig, at elektriske Harley-Davidson LiveWire, kan accelerere til 100 kilometer i timen på blot 3 sekunder.

Ulykken er endnu en påmindelse om, hvor vigtigt det er at bære en hjelm og beskyttende tøj, når du kører på motorcykel. At diskutere video i kommentarfeltet, eller i vores Telegram chat.