I Rusland, en ny art af de værste edderkop i verden

25

Hvad tror du, at folk er mest bange for — eller skydevåben, edderkopper? Hvis du mener, at de statistikker, folk føler sig mere frygt ved synet af væsener med masser af ben og øjne. Det er meget sandt, fordi efter at have set nogle af de væsner der er et ønske om at brænde alt, hvad de rørte ved. Frygtelige edderkopper lever ikke kun i de varme lande, men i Rusland. For eksempel, for nylig har forskere opdaget en helt ny form af de såkaldte spider-wolf, kun én, der kan slå dig i rædsel. Er du allerede spekulerer på, hvordan de ser ud, og hvad kan være farligt?

Lad os først falde til ro. Faktisk, hvis ulven spider vil køre omkring dig i naturen, kan du ikke mærke til de største arter vokser til et maksimum af tre inches. Oftest, at de bor i græsklædte områder og fugtige skove, der gemmer sig i de bunker af nedfaldne blade og i huller, som er indhyllet i et tykt lag af spindelvæv. Når man går gennem skoven vil du ikke røre ansigtet vævet deres spind, fordi de aldrig fange deres bytte med nets.

Indholdet

  • 1 Hvorfor er edderkopper skræmmende?
  • 2, At spise edderkopper?
  • 3 De uhyggelige edderkopper
  • 4, hvor farligt edderkopper til mennesker?
  • 5 Nye arter af edderkopper
  • 6 Hvad der er brug for edderkopper?

Hvorfor er edderkopper skræmmende?

Først og fremmest mennesker er bange for edderkopper udseende. Deres krop består af to dele. Den første kaldes cephalothorax og består af otte øjne, og et par af de bevægelige lemmer, hvor mænd tiltrække kvinder, og skubbe mad i min mund. Den anden del er maven, hvor alle andre indre organer af dyret.

Placeringen af øjnene af spider: fire små bunden, to store på toppen og et par på siderne

Edderkopper krop er malet i sort, grå eller brun, mens lys enkeltpersoner er meget sjældne. Den mørke farve hjælper til at skjule edderkopper fra rovdyr, der er maskeret som løv og bark af træer. Også udseende hjælper dem til at være usynlige for det bytte, som de kan se på en afstand af op til 30 centimeter og angreb hoppe.

De spiser edderkopper?

Typisk, wolf edderkopper bytte om små bugs, og er ikke meget utilbøjelig til at spise fluer og insektlarver. De fører en ensom livsstil og komme ud af deres beskyttelsesrum kun i aften — tilsyneladende bange for at blive ofre for rovdyr. Men nogle gange er de edderkopper, der formår at spise selv i løbet af dagen, hvis et insekt, der er modige nok til at køre forbi deres jordhuler.

Spider jagt

At angribe offeret i en hoppe, disse væsener er forsikret fra efteråret, på forhånd, at de sætter internettet til det sted, hvor springet sker. Meget klog af edderkopper, er det ikke? Der er ikke noget — og nogle af disse skabninger er endnu i stand til at lære, for eksempel, at hoppe. Så deres dygtighed bruges af forskerne til at skabe robotter.

Det mest skræmmende edderkopper

Hver art af edderkopper skræmmende på sin egen måde, men den slags kan få dig til at fryse fra frygter, at deres måde at pleje af eftertiden. Den omstændighed, at hunnerne af disse væsener lægge deres æg i lang tid, og bære dem på ryggen, og tilslut ved hjælp af web. Stadig ikke bange? Så se udseendet af den kvindelige efter klækning unge.

Nogle gange børn, der er så mange, at i edderkoppens krop er dækket dem helt synlige, så kun øjnene. Snesevis af små edderkopper ridning på mors tilbage, indtil, indtil du lærer at få mad. Forestil dig, at du så sådan et syn på hjem — for sådanne tilfælde, måske, Elon Musk og begyndte at sælge flammekastere.

Hvor farligt er edderkopper til mennesker?

Tror du ikke, at en person kan dø, selv fra en let berøring af disse forfærdelige edderkopper? Det er faktisk ikke så skræmmende som det ser ud. For det første, ulven edderkopper ikke angribe mennesker, hvis ikke provokeret. For det andet, denne art af spider er ikke giftige, og bid er usandsynligt, at forårsage død.

Den maksimale, at en person føler efter en edderkop bid er nogle smerter og kløe. På trods af dette, tropiske arter af wolf-edderkop er bedre at være frygtet, fordi de bider meget sværere, og de konsekvenser omfatter hævelse, svimmelhed og kvalme. Sådan et irritationsmoment, hvis en person, der foregår, er det vigtigt at konsultere en læge.

Nye arter af edderkopper

Der er vist ovenfor skræmmende, at edderkopper er usandsynligt, at møde dig i Rusland. Men i Altai du kan finde deres mindre brødre, som for nylig er blevet opdaget på det område af Katunskiy reserve. De bor i bjergrige områder, sammen med andre typer af wolf-edderkop, som forskere virkede meget mærkeligt fænomen. De havde aldrig set forskellige typer af disse edderkopper boede i umiddelbar nærhed.

Denne “smukke” kunne findes i Rusland

Ifølge forskerne, er en ny art af edderkopper er meget fejt, når de ser en person, de straks gemme sig under sten. Men forskerne var i stand til at fotografere dem og fange et par prøver til undersøgelse i laboratoriet forhold. I øjeblikket, selv ikke noget officielt navn, men efter en gennemgang af den vil blive vist.

Jeg hader edderkopper? Hvepse, så slå dem til zombier

Hvad der er brug for edderkopper?

På trods af deres frygtindgydende udseende, edderkopper spiller en meget vigtig rolle i naturen. Vi bør være taknemmelige over for dem for, hvad de aktivt ødelægge truslen for afgrøde insekter. Ligeledes er nogle arter af edderkopper væve meget stærke spind, som er fremstillet af de mest pålidelige kroppen rustning.

Måske vil du have interessante historier, der er relateret til edderkopper? Del dem i kommentarerne eller i vores Telegram chat.