Er det muligt at bygge en by på en asteroide?

37

Husk filmen “Armageddon” med Bruce Willis i hovedrollen? Som berømt hans karakter blev håndteret på øvelsen, til at plante en bombe inde i den asteroide skadelig, som truer med at dræbe alt liv på Jorden! I det virkelige liv, men hans snedige plan at gå ned, ville have undladt, at asteroiden ville ramme Jorden, og vi med, at du ikke leve lykkeligt nogensinde efter. Og alt dette skete, da enheden til boring af asteroiden, der er vist i filmen, ville simpelthen ikke arbejde i lav tyngdekraft. Og hvis det virkede, ville det være intet mere end attraktion for rotation af astronauter i det ydre rum.

Hvis ja, så hvorfor er forskere fra Universitetet i Wien alvorligt ikke bare bore, men for at slå sig inde i ham, for de første kolonister?

Umådelige rigdomme, der fører lige nu over vores hoveder

Har du nogensinde spekuleret over, hvad er omkostningerne ved en asteroide? Det ser ud til, at du kan finde i den grå-sort sten fra rummet, der er nogle gange hovedløst flyver over Jorden eller hænger ud et sted mellem baner af Mars og Jupiter. Men, prisen for en mellemlang asteroide kan nå op på mere end 10 milliarder dollars! Det faktum, at størstedelen af kendte objekter i asteroidebæltet, består af jern, kobolt, platin og Nikkel.

Se også: flyver Til Jorden en enorm asteroide på størrelse med en skyskraber

I betragtning af dette, har forskere fra Universitetet i Wien overveje ideen om at skabe den første løsning, inde i en af de asteroider, der ligger mellem baner af Mars og Jupiter. Den naturlige krop af asteroiden kunne forhindre eksponering til den kosmiske stråling, og i begyndelsen af udvikling af mineralforekomster ville mere end at få dækket et så ambitiøst projekt.

Da vi bor i en asteroide

Som nævnt tidligere, ingen af boreriggen, der arbejder under de betingelser, der af tyngdekraften, ville ikke være i stand til at fungere i lav tyngdekraft. For at løse dette problem, kan forskerne har foreslået en meget originale version af det arbejde, der i sådanne ekstreme forhold. Ifølge beregninger, fremtidens forskere bliver nødt til at finde en asteroide, der er i stand til at rotere omkring sin akse. Denne funktion giver mulighed for at bruge den centrifugale kraft af asteroiden for installation af mineudstyr.

Hvis den “rigtige” asteroide der, vil det betyde begyndelsen på en æra, for at få mineraler ikke længere på Jorden, men i det ydre rum. Hertil kommer, at denne asteroide vil være i stand til at tjene ikke blot minedrift base, men også en reel hjem til de første kolonister. Stony sag omkring stationen vil blive en pålidelig beskyttelse mod stråling, som let kan anvendes til at fungere på mindst fordi denne naturlige dækker ikke vil kræve yderligere styrkelse.

Kan den asteroide…pause?

På trods af fordelene ved minedrift på asteroider, den person, der kan opstå visse farer, der ledsager denne meget usædvanlige proces. Faktum er, at på grund af den mest ubetydelige fejl, hele missionen kan nemt gå tabt. Så, hvis handlinger af den astronauter asteroide vil miste evnen til at rotere omkring sin akse, så forskere bliver nødt til at vende tilbage til Jorden. De samme ting, de skal gøre i tilfælde af, at den plads, rock vil ikke opretholde den aktive udvikling af metaller og bare… briste!

Se også: Kan mikrober til at gøre minedrift på Mars?

Godt, i alle tilfælde, at forskerne har stadig tid til at tænke igennem alle mulige scenarier for udvikling af begivenheder og til at undgå dem: i henhold til beregninger, en fuld fly til at vinde den første plads rock kan kun ske i 20 år.

Denne og andre artikler, du kan diskutere på vores Telegram chat.