Det mest usædvanlige i verden af håndled ure

21

Der er mange, hvad hedder, status tøj og tilbehør. Typisk, i fremstillingen af sådanne produkter, der bruger dyre metaller indlagt med diamanter og sjældne ædelsten, udseende udvikle fremtrædende designere og så videre. Men der er blandt disse ting og meget interessante prøver, som, i det mindste, ville være interesseret i at vide. Ligesom du, for eksempel, ure fremstillet af vraget af “Titanic”? Denne meget watch (og masser af andre ikke mindre interessant) frigiver det Schweiziske selskab Romain Jerome.

Romain Jerome. Firmaets historie

På trods af det faktum, at Schweiz har en lang historie er forbundet med urmager, Romain Jerome, virksomheden er meget unge. Den blev oprettet i Genève i 2004. Men de mennesker, der stod ved roret, blev meget berømt. En af stifterne var Ivan ARPA (bedre kendt i verden af urmagere, som Artya). Mestrer det, godt, ikke helt standard.

Dette er interessant: den Mest præcise ur i verden. Hvad er de lavet af?

I timer, hvor han udviklede tidligt i hans karriere, der anvendes de mest uventede materialer: rigtige kugler, afføring af dinosaurer, revet Euro regninger, blod af Ivan ARPA og så videre. Det er ikke overraskende, at sådan en usædvanlig måde at tænke på har tilladt dem at nærme produktionen timer for det nye selskab, med en rimelig mængde af kreativitet. Denne gang uden blod og revet regninger, men med brug af andre unikke materialer.

Hvad er produceret Romain Jerome

Straks efter Stiftelsen i 2004 blev præsenteret den første unikke design-se Hole in One Golf Tæller. Som navnet antyder, de var designet til dem, der spiller Golf. I disse dage om “intelligent” timer, ingen tale er ikke gennemført, men Hole in One Golf Counter havde næsten alle deres funktioner (men med fokus på golfspillere, selvfølgelig). Timer kunne bestemme antallet af huller for det antal slag, en spiller og andre faktorer i spil. Men det interessante i gang efter 3 år i 2007.

På basel messen i 2007, Romain Jerome præsenteret et ur, der er udstyret med en mekanisme, som på Titanic-DNA. Et karakteristisk træk ved disse ure er, at de er lavet af brugte hævet fra havbunden vraget af det sunkne liner “Titanic”. Til fremstilling af skaller første (og eneste) party timer brugt en 1300-gram stykke af skroget, og stykker af kul, der findes i maskinrummet på skibet, skabt en maling til dekoration af vælgerne.

Selskabet har ikke stoppet, og snart introducerede verden til hans næste skabelse, Romain Jerome Månen Støv DNA. Denne vifte af timer, der var afsat til 40-årsdagen for den første landing på månen. Det er let at gætte på, at de materialer, der var passende. Førere af selskabet anvendte del af den plads, der passer til astronauter og fragmenter af skroget af skibet “Apollo-11”. Den første gik ind i fremstilling af stropper, og den anden blev grundlaget for urkasse. Men det vigtigste element i stål er placeret i glas og støv er en reel lunar dust.

En anden interessant model var den Eyjafjallajokull-DNA. Denne serie af ure er opkaldt efter den berømte Islandske vulkan. Urskive er udsmykket af vulkansk sten (taget, naturligvis, i hjertet af vulkanen). Nå, den pil, der i sin form minder om de fly, der refererer til aflysninger, der er relateret til vulkanens aktivitet.

Se Romain Jerome. Købe

Desværre, for at erhverve sig disse unikke ure kan ikke alle. Prisen på for eksempel den version, der er lavet fra vraget af Titanic er omkring 100 tusind dollars. Der er mere “budget” version, som vil koste dig “kun” 10-20 tusinde euro. Ikke at sige, at billige, men i det mindste lære om eksistensen af en unik se ansigter til at forstå, hvordan ubegrænsede menneskelige fantasi. Og selv fra de mest usædvanlige materialer, du kan oprette næsten kunstværker.

Til at diskutere dette og andre nyheder, kan du i vores chat i Telegrammet.