Netflix Er Blødning Kundene for Første Gang I År

31

Illustration for article titled Netflix Is Bleeding Customers for the First Time In Years Bilde: Netflix

Netflix, vår kollektive søppel haug av det meste være ubevoktet eller uønsket innhold, ønsker du å vite at til tross for en flodbølge av spekulasjoner om at det ikke kommer til å vise deg annonser. Aksjemarkedet darling plutselig taper abonnenter og ledere ser ut til å være litt ømfintlig om det. Halvveis gjennom sin katastrofale resultat-rapporten—hvor det åpenbart at det er blødning USA abonnenter—selskapet eksplisitt adressert noen insinuation om annonser som, i hovedsak, en crock dritt.

I sin siste kvartal, Netflix tapt rundt 126,000 abonnenter i USA, et nederlag at selskapet skylden på innholdet skifer samt abonnement på prisøkninger. Selskapet har også sagt at det er abonnement legger globalt toppet ut på 2,7 millioner kroner, godt under sin prognose for 5 millioner nye kunder—noe som er en stor yikes. Selskapets aksjer dyppet med mer enn 10 prosent på onsdag følgende rapporten. Og, som selskapet anerkjent, Disney, Apple, WarnerMedia, og andre har ikke selv gjort sin debut ennå.

Ifølge Bloomberg er tally, dette var Netflix ‘ verste resultat rapport siden 2011 når det delt det er streaming og DVD-business spørre en utvandring av over 800 000 abonnenter.

Det er vanskelig å peke på en enkelt årsak til plutselig tap av abonnementer, men selskapet har opplevd en jevn strøm av overskrifter advarsel om at tillegg av reklame til Netflix er uunngåelig—bli det i den tradisjonelle tjenesten, eller i en separat tier. Det er også hadde til å løse sine konkurrenter konsekvent å minne verden om at det vil miste rettighetene til høy-profil viser som The Office og Venner i de kommende år. Selv om de hendelser ikke skjer her og nå, trykk på oppmerksomhet kan rett og slett være å minne folk om at de ønsket å avbryte Netflix uansett. Reklame snakke, minst, syntes å rankle ledere som talte den direkte inn i et inntekter samtale med investorer.

“Vi, som HBO, annonserer gratis,” selskapet sa. “Det er fortsatt en dyp del av vår merkevare forslag; når du leser spekulasjoner om at vi er på vei til å selge reklame, være trygg på at dette er usant. Vi tror at vi vil ha en mer verdifull virksomhet på lang sikt ved å bo ut av konkurrerende for annonseinntekter, og i stedet for utelukkende å fokusere på konkurrerer om viewer tilfredshet.”

Dette, tenker du kanskje, er mye støy om å være ad-gratis fra et firma som har slått en av sine få gode originaler, Merkeligere Ting, til en plakaten barnet for overdreven helt tie-ins. Men, hvis en nyere studie er å bli trodd, Netflix potensielt miste omtrent en fjerdedel av sine abonnenter om det slått deg til et ad-støttet modell, så selskapet er nok smart å trompet sitt fokus på “viewer tilfredshet” så mye som det kan før noe sånt som 300 andre snart-å-starte streaming tjenester inn i kampen.

Så, de gode nyhetene? Ingen annonser på Netflix i overskuelig fremtid. Den dårlige nyheten (for Netflix)? Det kommer til å trenge for å gi noen alvorlige hensyn til sin ikke-Merkeligere Ting innhold strategi hvis det håp om å løse dette rotet før de nye barna kommer på blokken.

Deler Denne Historien