En Kokosnøtt Vann Er Helt Tilbyr Gratis Piss på Twitter Fordi Dette Er Fremtiden

41

Illustration for article titled A Coconut Water Brand Is Offering Free Piss on Twitter Because This Is the Future Skjermbilde: Twitter

Når de så fremover, noen i det 20. århundre forestilt vidunderlige teknologiske fremskritt. Andre forutså en verden av global totalitær kontroll. Fremtiden vi endte opp med, men har hatt litt av begge deler—pluss en drikke selskapet tilbyr å sende en hater noen menneskelig urin på sosiale medier.

På onsdag, coconut water maker Vita Coco begynte å svare på noen av sine skarpeste kritikere online, som svarer til måneder gamle tweets sammenligne selskapets produktet til spytt, farts, og sæd. “Vi kan forsikre deg om at det ikke smaker…det. Men vi setter pris på spesifisitet!” skrev Vita Coco i respons til en November tweet som uttalte “Fun fact: kokosnøtt vann er Crossfitter er jizz.”

Denne merkelige markedsføring øyeblikk kulminerte i Vita Coco utveksle meldinger med blogger Tony Posnanski, som til slutt sa: “jeg vil heller drikke sosiale medier personer piss enn kokosnøtt vann.” Så, Vita Coco tilbød seg å sende ham noen.

Sammen med tilbudet, Vita Coco ‘ s Twitter-konto delt et bilde som viser en ung kvinne med en urovekkende stor krukke av skyet væske. Når de blir spurt av Gizmodo via Twitter DM hvis stoffet “var virkelig piss,” Coco Vita svarte, “Ja, det er tisse.”

Illustration for article titled A Coconut Water Brand Is Offering Free Piss on Twitter Because This Is the Future Skjermbilde: Twitter

Tidligere denne måneden, jeg advarte om at givende varemerker for sine stadig mer rå oppmerksomhet-søkende atferd ville resultere i en verden der bedriftsenheter vil åpent truer oss små mennesker—og vi vil nyte helvete ut av det. Du kan selv bestemme om dette er sant, men tenk på at, som onsdag kveld, Vita Coco er piss tweet har nesten 5000 likes.

I Mai 2019, denne slags bisarr atferd er bemerkelsesverdig. Snart, andre merker ikke vil innse dette, og det vil ikke være. Velkommen til fremtiden, folkens. Vi har ikke flygende biler, men minst piss er gratis.

Deler Denne Historien