Apple heeft naar Verluidt Dreigt te Ruk iOS-Apps-Opnemen van Gebruikers’ Schermen Zonder Hun Medeweten

26

Foto: Alex Cranz (Gizmodo)

Volgende woensdag verslag van TechCrunch dat de populaire iPhone apps zijn het opnemen van de in-app-activiteit van de gebruikers zonder hun kennis door middel van google analytics bedrijven als Glassbox, Apple heeft naar verluidt reageerde door te dreigen met “onmiddellijke actie” als ze don ‘ t knock it off of de hoogte van hun gebruikers die hun activiteit wordt opgenomen, de website meldde het donderdag.

In een verklaring aan TechCrunch, een woordvoerder van Apple heeft naar verluidt gezegd dat niet de gebruikers melden dat hun schermen of acties worden vastgelegd in strijd is met het App Store Review Guidelines. De woordvoerder zei dat Apple had bereikt uit aan de ontwikkelaars over de schending van de voorwaarden, en een e-mail naar verluidt verzonden naar een ontwikkelaar en werd verkregen door TechCrunch zei dat zij minder dan 24 uur te verwijderen van de code of hun app zou worden getrokken uit de App Store.

In een verklaring aan Gizmodo over het rapport, een woordvoerder voor de Glassbox zei de tool wordt gebruikt om onkruid uit mogelijke bugs of fouten en het verbeteren van de algehele gebruikerservaring. Zij heeft daaraan toegevoegd dat “gegevens die zijn verzameld door Glassbox klanten is alleen opgenomen via hun apps, en is niet gedeeld met derden, noch verrijkt door andere externe bronnen.” Glassbox ook opgemerkt dat het “beperken[s] de toegang tot de opgenomen gegevens geautoriseerde gebruikers” en dat de audits van de mensen die wel toegang hebben tot die informatie.

Maar terwijl de Glassbox beweert dat haar sessie replay-service wordt gebruikt voor verbetering van de gebruikerservaring, de gegevens van de gebruiker kan in gevaar worden gebracht tijdens de tv-opnames als klanten niet adequaat masker informatie voor de gebruiker, volgens TechCrunch is het onderzoek en de bevindingen van de mobiele onderzoeker de App Analist. Wanneer u wordt gevraagd door Gizmodo over deze bevindingen, het bedrijf verschoven wijten is aan haar klanten. Terwijl het Glassbox beweert dat het kan masker “alles”, zei het dat klanten soms het maken van “fouten”.

Air Canada is een dergelijke Glassbox cliënt geïdentificeerd door de App-Analist niet om goed masker gegevens, maar de klanten van het bedrijf behoren ook de grote merken zoals Expedia, Hotels.com en Abercrombie en Fitch, onder andere enkele van die verantwoordelijk zijn voor het bewaken van gevoelige gegevens van de gebruiker.

Als Glassbox is een cross-platform product, het is ook beschikbaar voor Android. TechCrunch meldde donderdag dat, hoewel de opnamen strijd lijken te zijn met Google Play richtlijnen, het was niet direct duidelijk of Google zou het nemen van actie. We hebben een handreiking gedaan aan Google en zal het bijwerken van dit verslag als we horen terug.

[TechCrunch]

Deel Dit Verhaal