Uh Oh, Uber Kunnen Denken Over Zelf-rijdende Scooters en Fietsen Nu

41

Burgemeester Jorge Elorza, rechts, rijden een Uber Springen fiets met Bosjes Health Plan CEO Tom Croswell in Providence, Rhode Island in juli 2018.Foto: Matt O ‘ Brien (AP)

Uber—de firma die te trekken zijn zelf-rijdende auto ‘ s de weg voor de meeste van 2018 na een dodelijk ongeval dat naar verluidt kwam na waarschuwingen van routine ongevallen—is het inhuren van een programma dat kan werken op zelf-rijden “micromobility” apparaten, TechCrunch gemeld op zondag.

Details zijn, zoals TechCrunch opgemerkt, “schaars”, maar er is veel speculatie dat Uber is het onderzoek naar autonome versies van de scooters en fietsen van de korte-termijn verhuur type dat al hebben genomen in de loop van vele grote steden. De Telegraaf meldde dat Uber is begonnen met het werven van mensen voor de Micromobility Robotics team, die het schreef had als doel het ontwikkelen van scooters en fietsen die u kunt rijden naar de oplaadpunten, zelf, of eventueel om te gaan en pak renners na de voorgaande passagier disembarks.

TechCrunch opgemerkt dat een Google-formulier geüpload door Uber Geavanceerde Technologieën Groep was werven van kandidaten:

De Nieuwe Mobiliteiten team van Uber is het verkennen van manieren om de veiligheid te verbeteren, rider, en de operationele efficiëntie van onze gedeelde elektrische scooters en fietsen door de toepassing van meet-en robotica technologieën.

Zelf-rijdende scooters zou een grote game-changer voor Uber. Het heeft al een vloot van elektrische fietsen en scooters onder de Sprong divisie, maar als concurrenten Vogel en Kalk (de laatste van die Uber bezit een minderheidsbelang in) de logistiek van het gebruik van een klein leger van de contractanten te halen de scooter na de ritten zijn al een grote geld-brander. Bovendien zijn de bedrijven nog niet veel over ze te beheren. Zowel de Vogel-en Kalk beperkt waren om zaken te doen in San Francisco na de lancering van zonder vergunning en het verlaten van scooters overal, en de lokale bevolking in de West Coast steden naar verluidt voerde een soort guerilla vandalisme campagne tegen hen in 2018.

Als TechCrunch opgemerkt, Uber Springen onlangs onthulde een serie upgrades te geven een deel van de fietsen “zelf-diagnostische mogelijkheden en swappable batterijen” ontworpen voor het minimaliseren van downtime. Zelf-rijdende scooters zijn een voor de hand liggende manier om verder te stroomlijnen.

Aan de andere kant, gezien het feit dat Uber en haar concurrenten al in grote problemen met de veiligheid met zelf-rijdende auto ‘ s, is het niet moeilijk om enigszins zorgen over een leger van zelf-rijdende scooters raken van de wegen en de trottoirs van de steden in de VS, vermenging met voetgangers en voertuigen. Rapporten suggereren de mens bestuurd degenen die nu verkrijgbaar gegenereerd hebben een groeiend aantal blessures, en er zijn ernstige problemen met sommige modellen. (Jalopnik is Bradley Brownell nam enkele Vogel scooters voor een rit in het begin 2018, het vinden van een defecte remmen.) Noch zou iemand waarschijnlijk het gevoel alleen in de zorg: Een onderzoek in januari 2018 slechts 27 procent van de respondenten zou zich comfortabel voelen in een zelf-rijdende auto.

Dat gezegd hebbende, Uber nog niet bevestigd dat dit is wat de Micromobility Robotics team daadwerkelijk zal doen, en gezien het feit dat het inhuren van nog maar net begonnen, het is een veilige gok dat zelf-rijdende scooters niet raken van de weg op elk moment snel. Misschien autonome fietsen en scooters leidt ook tot een verhoging wenkbrauwen onder vervoer toezichthouders die al een zure smaak in de mond van het fiasco in 2018. Dan is er nog een ander probleem: Tenzij deze fietsen en scooters zijn in staat om het plukken van zichzelf als links zijwaarts op de grond, dit zal niet elimineren de noodzaak voor al die aannemers.

Uber heeft niet gereageerd op een verzoek om commentaar van Gizmodo is voor dit verhaal, maar werken we als we horen terug.

[TechCrunch/Telegraaf]

Deel Dit Verhaal