SpaceX vil afskedige 10% af medarbejderne til at fokusere på, hvad der er vigtigt

63

Flyfabrikanten af privat rum, transport, som vil tage os den ene dag til Mars, reducerer 10% af arbejdsstyrken, næsten umiddelbart efter den første vellykkede raket til en satellit operatør Iridium. De nyheder, der først blev udgivet af LA Times og bekræftet SpaceX, tyder på, at selskabet er en økonomisk pres, som det forsøger at lancere to ambitiøse projekter fra bunden.

Hvorfor SpaceX fyret

Mere end 6.000 mennesker, der arbejder på SpaceX i øjeblikket. Det er ikke helt klart, hvilke enheder SpaceX vil blive berørt. Det vil være en alvorlig år til at opleve en Besætning Drage til at sende astronauter på den Internationale rumstation, lancere to Falcon Heavy, til at indsætte de første satellitter (Starlink og begynde at teste de Mars skib Skib.

I en erklæring sendt til Randen, SpaceX har erklæret følgende:

“For at fortsætte med at opfylde forpligtelser over for kunder og for at lykkes i udviklingen af interplanetariske rumfartøjer, og det globale rum på Internettet, SpaceX har brug for at blive en mere fokuseret virksomhed. Enhver af disse udviklinger, selv om at tage særskilt, hærget andre organisationer. Det betyder, at vi er nødt til at skille sig af med nogle dygtige og hårdtarbejdende medlemmer af vores team. Vi er taknemmelige for hvad de har opnået og deres engagement i mission SpaceX. Denne beslutning blev vedtaget kun på grund af de meget komplekse problemer, der skal løses, ellers ville dette ikke være nødvendigt”.

Afskedigelse, der er relateret til det faktum, at virksomheden, at sætte geostationære satellitter i kredsløb, kræver færre kørsler. “Markedet er meget blød. Han var så i de forløbne år, vil være i dette, og jeg ved ikke, hvad der skal ske næste,” sagde SpaceX Formand Gwynn Shotwell i September.

SpaceX modtager ca $ 2,5 milliarder om året af indtægter fra kontrakter med organisationer som NASA, og virksomheder som Iridium. Præcise tal er der ingen, der vil fortælle, da selskabet er privat.

Oprettelse af en ny generation af raketter og iværksætte systemer, som Mars ‘ Starship og rumfartøjer for bemandede missioner, arrangementet er ikke billige. SpaceX har modtaget sin første lån på 250 millioner dollars sidste år, og kan forsøge at tiltrække en anden $ 500 millioner.

Selskabet er også at udforske nye kilder af pengestrømme, for eksempel, plads turisme. Han kunne blive en stor kilde til indkomst, men for dette, er virksomheder nødt til at sørge for, at de har ressourcer nok til af hendes bil, tog fart.

Der vil komme ud af det? Læs hvad de skriver om dette i vores chat i Telegrammet.