Google Tar Sikte på Fornærmende Annonser Med Chrome 71

68

Foto: Mark Lennihan (AP)

Google ruller ut Chrome 71 i dag, og med det, du tilsynelatende kan forvente å kysse støtende annonser fra “vedvarende uakseptable sider” – farvel. Den nyeste versjonen av Chrome vil også inkluderer fakturering advarsel skjermer for å bidra til å forhindre uønskede avgifter og abonnement.

Googles definisjon av misbruk reklame faller inn under mange forskjellige kategorier. Generelt sett, de er beskrevet som erfaringer “designet for å være villedende.” Det inkluderer falske meldinger, som chat apps eller varsler som fører til annonser når du har klikket på uventede klikkbare områder på nettsteder som fører til annonser, auto omdirigeringer til annonser uten brukerens handling og, mus pekere, og selvfølgelig, phishing og malware. Google gir uakseptable nettsteder 30 dager for å bli kvitt shitty annonser når rapportert. De som ikke er i samsvar vil ha all-annonser er blokkert.

Google anslår at bare et lite antall av vedvarende dårlige nettsteder vil oppleve denne typen ad fjerning.

Også rullet ut i dag er fakturering advarsel-skjermer, som vil dukke opp før sidene med vage billing prosesser for å beskytte mot nettsteder som lure brukere til uten forking over penger.

Ad-blokkering i Chrome-71 er en forlengelse av tidligere oppdateringer fra 2017. Disse tiltakene er inkludert dempe autokjør-videoer, og begrense pop-ups og fornærmende link omdirigeringer. Men i en blogg siste måned, Google innrømmet at mindre enn halvparten av fornærmende erfaringer ble ikke blokkert av sin innsats.

Chrome 71 er for tiden tilgjengelig på alle Windows -, Mac-og Linux-pcer, mens utrulling til mobile enheter som forventes i de kommende ukene.

[9to5Google]

Deler Denne Historien