YouTube til Slutt Lander på Nintendo Bytte

84

Foto: Sam Rutherford (Gizmodo)

Nintendo-Bryteren er å få en offisiell YouTube-appen som starter i dag.

Ved å legge til støtte for YouTube, antall streaming video tjenester på Bryteren står nå på tre, etter Japan-bare NicoNico app, som kom kort tid etter at Bryteren er på markedet, og Hulu-appen som ble lansert på Bryteren nesten nøyaktig et år siden i dag.

For mange Bytter eiere, støtte for YouTube er en noe lovende tegn på at en dag, Bryteren kan bli mer av en multi-purpose tablet snarere enn ren gaming maskin. Imidlertid, hvis det kommer til å skje i noen form for meningsfull måte, Bryteren kommer til å trenge for å legge til mer enn én streaming video tjenesten for et år.

Mange av YouTube ‘ s funksjoner er tilgjengelig på Bryteren, inkludert muligheten til å se 360-graders video. Men gjennomføringen av disse funksjonene virker litt wonky. Foreløpig kan du bare virkelig bruke Bryteren berøringsskjermen til å velge en video og skrubber frem og tilbake ved hjelp av tidslinjen nederst, men hvis du ønsker å navigere YouTube viktigste grensesnitt, vil du ha til å stole på systemet knappene og styrespaker.

Du kan også bruke Bryteren YouTube-app for å streame innkjøpte titler fra Filmene dine hvor som Helst bibliotek eller videoer fra en lagret spilleliste. Imidlertid ser det ut til at selv for YouTube Premium-abonnenter, det er ingen mulighet for å laste ned videoer for offline visning.

Men likevel, det er en start. Nå trenger vi bare Netflix, Amazon Video, og et par andre (sammen med visning i frakoblet modus), og den Slår virkelig vil være den perfekte gadgeten for å gjøre fly turer fly av.

Deler Denne Historien