Solar probe Parker overlevede de første strejf af menneskeheden til Solen

77

Solen probe “Parker” NASA har overlevet de første tilgang til Solen, i henhold til space Agency. Rumfartøjet officielt er det eneste objekt af kunstige oprindelse, som kom til vores stjerne af 25 millioner kilometer. Tidligere i denne rekord tilhørte Helios B (1976). Parker Sol Sonden tæt på Solen, på den nærmeste afstand 5. data, der er modtaget og analyseret af videnskabsfolk på Jorden, siger, at han har oplevet denne begivenhed i den bedste måde.

Solen probe “Parker” er et rumskib, hvis mission er at give mennesker med en hidtil uset observationer af Solen. Denne teknologi var resultatet af tres år af NASA innovationer, der har været at udvikle en sonde til selvstændig løsning af nogle problemer.

Solar probe rørt Solen

Sidste måned, sonden har etableret to nye poster: den første er den nærmeste tilnærmelse menneskeheden til Solen og… hastighed. Solar probe Parker officielt den hurtigste et rumfartøj, der er i bevægelse i forhold til vores stjerne. Rumfartøjet sat en rekord for “nærmeste tilgang” til solen, at være i størrelsesordenen 40 millioner kilometer væk.

Og det faktum, at han havde krydset grænsen på 25 millioner kilometer på blot få uger endnu mere imponerende. I denne tilnærmelse, de rumfartøjer, der blev udsat for høje temperaturer og bestrålingen, som har klaret uden problemer. Ifølge NASA, data fra rumfartøjet indberettes på status af “en”, Og denne er den bedste af de fire status-signaler.

Alle de værktøjer i den sonde, der fortsatte med at fungere, og han selv gør videnskabelige observationer. Men hvis han står over for eventuelle problemer, han kunne håndtere dem uden menneskelig indgriben, ifølge NASA.

Er du stolt af? Fortæl os i vores chat i Telegrammet.