Samsung kommer att släppa Android Paj för Galaxy Note 9, S9 och S9+ i januari

67

Vid konferens för utvecklare SDC 2018 i San Francisco, Samsung Electronics har bekräftat datum för uppdateringar till den senaste Android operativsystemet 9.0 Paj för sitt flaggskepp smartphone — Galaxy 9, Galaxy S9 och S9+.

9,0-release av Android-Paj för dem är planerad till januari 2019. Den öppna beta-programmet kommer att pågå till slutet av November i Usa, Sydkorea och Tyskland. Lite senare, en beta-test kan utvidgas till andra länder i Europa och Asien.

Den sydkoreanska tillverkaren har gett sitt företags skal ett nytt namn — som nu kallas En UI och inte Samsung Erfarenhet. Slida Ett UI kommer att debutera som en del av uppdateringen till Android 9.0 Paj.

Enligt utvecklarna, ny design och En mer intuitiv UI, minimalistisk och utan onödiga detaljer. Gränssnittet visar det mest relevanta innehållet på botten av skärmen, så att du kan mer bekvämt att använda smartphone med en hand. Gränssnitt har optimerats och nu kan fokusera bättre på information och snabbare att navigera smartphone.