Det nya skalet visas i den nuvarande Samsung smartphone

79

Som vi redan nämnt, developer conference (SDC 2018 i San Francisco, Samsung Electronics presenterade ett helt nytt skal Ett ANVÄNDARGRÄNSSNITT baserat på operativsystemet Android 9.0 Paj.

De första smartphones som kommer att komma En uppdatering UI kommer att vara flaggskeppet Galaxy Note 9, Galaxy S9 och S9+. 9,0-release av Android-Paj för dem är planerad till januari 2019. Journalister på konferens kunde testa det nya skalet på skrivbordet smartphone.

Enligt utvecklarna, ny design och En mer intuitiv UI, minimalistisk och utan onödiga detaljer. Gränssnittet visar det mest relevanta innehållet på botten av skärmen, så att du kan mer bekvämt att använda smartphone med en hand. Gränssnitt har optimerats och nu kan fokusera bättre på information och snabbare att navigera smartphone.

Som du kan se i filmer, skärmen är uppdelad i två områden för visning i övre tredjedelen och för interaktion med användaren i de nedre två tredjedelarna, för att göra det lättare att nå med tummen när en hand operation. .