Ut information om det flexibla smartphone Microsoft

58

Senaste patentet erhållits av Microsoft på world intellectual property organization, har avslöjat några intressanta detaljer om framtiden för fällbara smartphone Microsoft Surface, där det fanns så många rykten.

Tydligen smartphone kommer att få två skärmar, som rapporterats av vissa källor, och en stor flexibel skärm som kan fällas.

För att se till att skärmen kan vikas utan att göra sönder den, utvecklat en speciell gångjärn. Som ett resultat, gadget kommer att fungera som en smartphone när den är hopfälld och en tablett när ovikta.

Nyligen i ett nätverk, det var en bekräftelse på att denna smartphone under kodnamnet Andromeda är inte övergivna av Microsoft och är aktivt förbereder sig för att släppa. Det fungerar på operativsystemet OS Andromeda. Enheten kan också anslutas till en stor extern skärm och använder nästan som en DATOR. Gav också stöd för universella appar Universal Windows-Plattformen, förutom att program som utvecklats speciellt för Andromeda-OS.

Den officiella debut i Andromeda kan förväntas i och med 2019.