Følgende År Lange Etterforskningen, Tesla Hoste Opp $13 Millioner i Oregon Oppgjør

67

Foto: Joshua Lott (Getty)

Tildekking av en sonde ble lansert i 2015—igangsatt av rapportering fra Oregon Live—Tesla Energy Solutions har gått med på å betale $13 millioner kroner tilbake til Oregon etter undersøkelsen konkluderte med kostnaden av 14 solenergi-prosjekter i staten hadde blitt blåst opp til å kvalifisere seg for høyere skattefradrag.

Mens Tesla Energy Solutions (da kjent som SolarCity) ikke innrømme forseelse som en fastsettelse av oppgjøret, probe, har resultert i anklager om skatteunndragelse og bestikkelser. Tesla, som er spesielt, er antatt å ha oppblåste kostnader for prosjekter over 100 prosent.

I en uttalelse til pressen, Tesla sa: “SolarCity gitt nøyaktig informasjon i sine applikasjoner for Oregon Business Energi skattefradrag (BETCs), og var berettiget til hver dollar av skattefradrag at den er mottatt.”

SolarCity er 2016 kjøp av Tesla var nervøs for sine egne grunner, og Tesla, generelt sett, har vært gjenstand for utallige kontroverser i år—mest fremtredende av disse ble betydelige bøter ilegges mot Tesla og Moskus personlig av SEK over tweets som administrerende DIREKTØR hevdet å ha sikret finansiering til å ta private selskap. (Han hadde ikke.) Det spesielle utfordringene vil også koste Musk sitt sete som leder av Tesla.

[Oregon Leve]

Deler Denne Historien