Facebook Frister Politisk Tilbakeslag Med Massive Utrensing av 810 Sider og Regnskap

72

Foto: Getty

Facebook har blitt sheâ av beskyldninger om sensur og fordommer mot konservative i løpet av det siste året eller så, og rett i forkant av mid-term valgene de har gjort et risikofylt beslutning. På torsdag, den annonserte selskapet at det hadde fjernet 559 Sider og 251 kontoer for regelbrudd. Det sa mange av kontoene som var engasjert i å spre politisk innhold.

Siden 2016 president valg, Facebook har vært under press for å ta opp spørsmålet om “falske nyheter” som spres på sin plattform. Falske nyheten betyr forskjellige ting for forskjellige personer—for noen er det faktiske opplysninger de er uenige med, for andre betyr helt unøyaktig informasjon som er gått av som journalistikk. Facebook har fokusert på å forstyrre utenlandsk innflytelse kampanjer som er designet til å påvirke politisk oppfatning i USA fra utenfor landets grenser. I de siste månedene har vi sett Facebook ta ned nettverk av sider som det hevdet var å drive desinformasjon kampanjer fra Russland og Iran. Hva gjør dagens flytting annerledes er at Facebook krav sidene og regnskap ble trolig bygget og drevet av Amerikanere.

I et blogginnlegg, Facebook cybersecurity politikk hodet Nathaniel Gleicher og product manager Oscar Rodriguez forklarte at 800 flytting ble bedt av brudd på reglene mot spam og “samordnet inautentisk atferd.” Post tilbringer mye tid på å forklare at de fleste av spam Facebook ser er økonomisk motivert, men det gjør det klart at sidene er det vi snakker om i dag var minst ved hjelp av politisk innhold for å drive trafikk til sine ad-støttet nettsteder. Det forklarer at disse dårlige skuespillere var å bruke flere kontoer med samme navn, eller falske kontoer under falske navn, og kryss-fremme mellom grupper til å forsterke den spres. Denne passasjen er alt du egentlig trenger å lese:

Mange var med falske kontoer eller flere kontoer med samme navn og lagt ut massive mengder innhold på tvers av et nettverk av Grupper og Sider for å drive trafikk til sine nettsider. Mange brukte de samme teknikkene for å gjøre deres innhold som vises mer populær på Facebook enn det egentlig var. Andre var på annonsen gårder ved hjelp av Facebook for å villede folk til å tro at de var fora for legitim politisk debatt.

Ingen kontoer ble nevnt i innlegget, og det trenger ikke engang gi noen eksempler på hvilken type innhold de presser på. Vi nådde ut til Facebook for å be for en komplett liste av flytting, og en talsmann fortalte oss at opplysninger vil ikke bli frigitt. Facebook er gitt følgende eksempler: Motstand, Rimelig Folk Forene, Reverb Trykk, folk i Nød, Snøflak. Det er sannsynlig at Facebook ønsker å holde denne informasjonen til seg selv for å unngå å gi alle politiske fraksjoner ammunisjon til å gråte stygt.

Det vises Facebook orienterte New York Times og the Washington Post i forkant av flytting og hver butikk som heter det samme sidene som ble levert til Gizmodo. Valgene ble karakterisert som blir vekslet dedikert til høyre og venstre-vingen utsikt.

Et annet spørsmål er hvor mange tilhengere disse sidene hadde. The New York Times sier at Høyre Vinge Nyheter, en konservativ outlet, hadde 3,1 millioner tilhengere. Reverb Trykk, en venstre-vingen outlet, hadde 816,000 tilhengere. Facebook fortalte oss at det ikke ville være å slippe tilhenger teller. Facebook er talsmann sa at side-administratorer og brukere ble varslet.

Det sosiale nettverket har ingen gode alternativer i denne politiske miljøet. Uansett hva det ikke vil føre til overgrep og mistenksomhet blant enkelte sektor av det offentlige. Men selv om Facebook er et privat selskap med rett til å sette sine egne regler, rettet mot Amerikansk-kjøre-kontoer og-sider, vil uvegerlig vekke en ny bølge av striden om ytringsfriheten. I en av de tidligere utrenskninger, politiske arrangørene i Washington, DC funnet sin side å organisere en anti-rasistisk rally ble slettet på grunn av en utilsiktet link til en utenlandsk gruppe som utga seg for Amerikanerne. De var forståelig nok opprørt.

Det faktum at Facebook er å holde nesten alle detaljer om denne handlingen under wraps kan lagre det noen kortsiktig smerte, men det gir bare alle er fantasien sjansen til å løpe løpsk. I sin kunngjøring torsdag, Facebook skrev det ble tatt denne handlingen fordi “folk vil bare dele de på Facebook hvis de føler seg trygge og har tillit til forbindelser de gjør her.” Det er et godt poeng som gjelder forbindelsen mellom Facebook og brukerne, så vel.

Oppdatering: En talsperson for Facebook informert oss om at “Både Side-administratorer og brukere ble varslet av handlingen.”

[Facebook, New York Times, Washington Post]

Deler Denne Historien