Chromecast Er Bumming Meg Ut

104

Foto: Adam Clark-Estes (Gizmodo)

Google stille lansert en ny Chromecast enheten på sitt store arrangement denne uken. Og ved å stille, jeg mener selskapet ikke nevner det i det hele tatt. Det var bare sitter i bunnen av posen at noen ga meg da jeg forlot stedet. Men hei, det er nytt og det er fine. Det er bare en bummer Google fortsatt ikke har gjort Chromecast mer nyttig.

Den nye tredje generasjon Chromecast er akkurat som den gamle andregenerasjons Chromecast bortsett fra en design oppgradering og et par av ny programvare funksjoner. Det er også fortsatt $35.

Set-Top-BoxesGoogleLead Set-Top-BoxesGoogle

Chromecast (Tredje Generasjon)

Set-Top-BoxesGoogle

Chromecast (Tredje Generasjon)

Chromecast (Tredje Generasjon)

Hva er det?

En dongle som kaster videoer til din TV

Kostnad

$35

Liker

Ikke stygg

Ingen Liker

Ikke nyttig nok

Selve maskinvaren opprettholder den samme puck-plus-HDMI-kabel som før, bortsett fra at i stedet for glanset plast skallet med Chromecast logo skåret inn i den, det er nå en matt tilfellet med litt Google “G” på forsiden. HDMI-plugg heller ikke lenger holder seg til pucken magnetisk for enklere lagring, med er noe du sannsynligvis aldri lagt merke til uansett. Den nye Chromecast kommer også i hvit og trekull.

På software siden av ting, Chromecast støtter nå video i 1080p på 60fps. Dette er bemerkelsesverdig for et par grunner. Den første er en påminnelse om at eldre Chromecasts kan bare støtte 720p, et faktum som er liksom forbløffende siden 4K-video er standard på set-top-bokser i disse dager. Google har vært å selge en 4K-kompatibel enhet kalt Chromecast Ultra for et par år, men det lille dongelen vil koste deg $70.

Den andre bemerkelsesverdige er at tillegg av 60fps vil ikke saken til det store flertallet av folk, fordi støping video på 60fps er for det meste bare nyttig hvis du ønsker å se på YouTube-videoer med spilling på TV-en. Du kan også finne 60fps ting på nettsteder som Netflix, men det er vanligvis begrenset til 4K HDR-videoer, så du kan like godt gå videre og få en Chromecast Ultra hvis du vil ha den fulle opplevelsen.

Foto: Adam Clark-Estes (Gizmodo)

Det er noen andre små ting. Den nye Chromecast tilbyr multi-room audio-støtte, men bare på Google Hjem høyttalere og høyttalere som er utstyrt med Chromecast Lyd-støtte, noe som virker svært begrensende. Med den nye Chromecast, kan du sortere slå av TV-en inn i en bilderamme med Googles nye Live-Bilder-funksjonen, som ser ut som ynkelige tillegg til standard pen bilde skjermsparer alternativ. Google sier det er “en 15-prosent forbedring i maskinvare hastighet”, som jeg egentlig ikke merke til når jeg var i bruk.

Hva alt dette legger opp til er… ikke mye. Den Chromecast fortsatt kommer til kort for å gjøre hva en fullverdig set-top-boks eller streaming stick kunne gjøre. Du har fortsatt til å trekke opp innhold på en datamaskin eller en mobiltelefon og kastet den til TV-en. Har du fortsatt ikke kan snu ting på og få tilgang til apper direkte på TV-en. Med andre ord, du kan i utgangspunktet bare gjøre de tingene som de aller første Chromecast kunne gjøre, bare i 1080p. Støping virket veldig kult i 2013, når Google lanserte den første generasjonen av enheten. Den nye Chromecast fungerer helt fint, men jeg føler bummed at Google ikke gjøre mer.

Det er ikke som selskapet ikke har vurdert det. Tidligere dette året, Google laget en Android-TV-dongle som så en forferdelig mye som en Chromecast, men viste en TV til en Android-TV, komplett med 4K 60fps støtte så vel som 2 gb RAM og 8 gb lagringsplass. Det er i utgangspunktet hva som er den nyeste Roku Streaming Stick og Amazon Brann TV-dongle kan gjøre. Det er ikke langt borte fra en Google-versjon av Apple TV, en dyrere streaming enhet som lar deg dependably kastet video til TV-en ved å bruke AirPlay. Det eneste problemet er at Android TV-dongle er kun tilgjengelig for utviklere.

Foto: Adam Clark-Estes (Gizmodo)

Så igjen, Chromecast er stor selger punkt var alltid at det er billig. For $35, trenger du ikke å kjøpe en hel set-top-boksen, siden en Chromecast ville la telefonen ta seg av grovarbeidet og bare kaste dine videoer på en større skjerm. Men i løpet av den siste måneden eller så, som gjør mindre for mindre penger ideen har gått ut av vinduet. Roku utgitt Roku Express, en fullverdig streaming-enhet som støtter 4K-video og koster bare $30. Amazon selger nå en 4K-klar-for-Brann TV-mottakerpinne for $50, mens ikke-4K-versjonen er bare $40. Du kan også bruke litt mer mynt og få en Nvidia Shield, som kommer med gaming og støping evner så vel som Google Assistent, for $180.

Jeg prøver ikke å si at den nye Chromecast suger. Ved objektive standarder, det er bedre enn den gamle Chromecast. Det virker bare som Google har gått glipp av en mulighet til å gjøre seg mer nyttig, spesielt nå som det er lent ekstra hardt i smarte hjem maskinvare markedet med den nye Home-Huben. Men for alt jeg vet, Google gjør en rumpe massevis av penger ved å selge $35 Chromecasts som ikke er så nyttig som de kan være. Sannsynligvis triks noen få kunder til å tro at det fungerer som en set-top-boksen også.

README

  • Nye design ser fint ut
  • Tilbyr 1080p som en påminnelse om at det bare var crappy 720p før
  • Fortsatt billig på $35
  • Fortsatt ubrukelig til noe annet enn å støpe

Deler Denne Historien