Rostelecom har infört system för smarta hem, online-film online-plattform utbildning

78

Operatören Rostelecom i dag hölls en stor presskonferens, som infördes en ny logotyp och varumärke samt nya tjänster, inklusive smarta hem, online-film online-plattform utbildning.

I logotypen Rostelecom fick äntligen bli av med den blå-orange “ear”, som användes som logotyp sedan 2011.

Smarta hus-systemet Rostelecom är en uppsättning sensorer som är inbyggda i systemet controller eller router. Kontrollen utförs i ett eget kontor på en smartphone eller bärbar dator. Ansökan kan konfigurera skript, som ska arbeta i systemet, och kontrollera enheter, exempelvis, ett uttag eller en glödlampa.
En annan tjänst, Rostelecom-tangenten är en online-plattform autentisering. Rostelecom Wink är en online-film-teater och en ny etapp i utvecklingen av “Interaktiv TV”.

Wink för närvarande omfattar mobil-app, webb-portal och programmet för Smart TV. Plattformen har redan presenterats för mer än 200 kanaler, fler än 12 tusen filmer och episoder av TV-serie, och ytterligare en uppsättning tjänster – från pausa och spola tillbaka till “Parental control”.
“Rostelecom Lyceum” — plattform för e-lärande. Det innehåller speciellt utvalda innehåll och en personlig handledare kommer att hjälpa dig att välja det program för barns utveckling och svara på frågor från föräldrar. I den personliga Skåp service kan spåra schemat och utvecklingen av den studerande.