Scott Wiener Maling Ajit Pai som Telecom Shill som Californien netneutralitet Eskalerer Kampen

40

California State Senator Scott WienerPhoto: Getty

Fejden mellem federal Republikanske embedsmænd og arkitekter i Californien er netop overstået (men som i endnu unsigned) netneutralitet lovgivning intensiveret fredag, med State Senator Scott Wiener, bill ‘ s vigtigste forfatter, beskylder FCC for at være købt og betalt af teleindustrien.

Wiener, en Demokrat fra San Francisco, vendte brand i en erklæring efter Ajit Pai, formand for Federal Communications Commission, der er omhandlet Wiener ‘ s Senat Bill 822 som en “ekstreme” eksempel på netneutralitet fortalere “presser regeringer til at regulere internettet.”

“I sidste måned, den California state lovgiver har vedtaget en radikal, anti-forbruger Internet forordning lovforslag, der vil indføre restriktioner endnu mere byrdefulde end dem, der er vedtaget af FCC i 2015,” Pai sagde i en tale fredag på Maine Arv Policy Center. “På en måde, jeg kan forstå, hvordan de har bukket under for fristelsen til at regulere,” tilføjede han. “Efter alt, jeg formoder, at en bredbånd rør kan se at nogle kan lide en plastik strå.”

Wiener imødegås efter talen, at sige, at, i modsætning til FCC, “California er ikke drives af de store tele-og kabel-selskaber.”

“Pai kan tage, hvad potshots i Californien, han ønsker. Virkeligheden er, at Californien er verdens innovation, kapital, og i modsætning til den kammerat kapitalisme, der fremmes af den Trump Administration, Californien forstår præcis, hvad det tager for at fremme en åben innovation økonomi med et niveau spiller felt,” Wiener sagde.

Pai ‘ s angreb, leveret i løbet af en New England tour, gentaget en række samtaleemner tidligere skubbet af telecom industrien lobbyister, der arbejder for at knuse S. B. 822 på vegne af AT&T og andre store internet-udbydere (Isp). Nogle af hans retorik mischaracterized centrale bestemmelser i Wiener ‘ s regning.

“Pai kan tage, hvad potshots i Californien, han ønsker.”

Pai påstået, for eksempel, at S. B. 822 “ville forhindre Californiske forbrugerne fra at købe mange gratis-data planer,” tyder på, at Californien lovgivere, som Wiener, er at forsøge at “forbyde deres vælgere” i at få adgang til de såkaldte “zero-rating” incitamenter, der giver forbrugerne mulighed for at streame musik og video online, uden at det påvirker ISP-tvungen data grænser.

“Disse planer giver forbrugerne mulighed for at streame video, musik og lignende undtaget fra eventuelle data, der er grænser. De har vist sig enormt populære på markedet, især blandt lavere indkomst Amerikanere,” Pai sagde. “Men barnepige-stat, Californien lovgivere tilsyneladende ønsker at forbyde deres vælgere fra at have dette valg. De har mødt fjenden, og det er gratis data.”

Wiener ‘ s lovforslag gør faktisk ikke forbyder fra Internetudbydere, der tilbyder disse typer af incitamenter, dog.

S. B. 822 hinder for, at Internetudbydere fra udelukkende at undtage fra data grænser, apps og tjenester, der er ejet af ISPs sig selv. Dette betyder i praksis, at at&T ikke kunne tilbyde sine kunder gratis adgang til CNN—som AT&T ejer—mens opladningen gebyrer for adgang til alle andre kilder til nyheder og information.

Formålet med målretning zero-rating ordninger er at forhindre, AT&T, Verizon, og andre store selskaber fra gaming online markedsplads af motiverende udelukkende brugen af apps og tjenester, fra hvilke de direkte profit. Uden en sådan beskyttelse, Isp ‘ er økonomisk motiveret til at begrænse valg af økonomisk trængte abonnenter på websites og apps, der beriger Internetudbydere.

I tilfælde af nyheder leveret online, såsom zero-rating ordninger, der kan resultere i, at Internetudbydere at skubbe visse politiske synspunkter end dem, der tilbydes af konkurrencedygtige journalistiske kilder—en praksis, Republikanerne har givet udtryk for kraftig modstand, at i næsten hver anden arena (se: Facebook).

Pai ‘s bemærkninger, er derfor ikke blot faktuelt ukorrekte, men giver tro på Wiener’ s påstand om, at FCC handler i den bedste interesse for telecom og kabel-selskaber.

Pai ‘ s forslag om, at internettet bør være drevet af “ingeniører, iværksættere, og teknologer, der ikke er advokater, bureaukrater og politikere,” er komisk malplaceret. Som tidligere advokat i et af landets største Internetudbydere, man kan ikke antage, Pai er, at naive. Hans forslag om, at “ingeniører” og “teknik” er den drivende kraft bag, hvordan Verizon strukturer sin tjeneste planer er dybt uvederhæftigt—og grænser til lort.

Karakterisering af den beskyttelse, der tilbydes af S. B. 822 som en hindring for “iværksættere”, som Pai antyder, er en anklage tigger om at blive bakket op af mindst en form for bevis. (Han har aldrig tilbudt nogen.) Når store bredbånds-selskaber, er givet uindskrænket magt til at drive privatforbruget mod deres egne investeringer, er det kun logisk, at innovative nystartede virksomheder med ingen tilknytning til disse virksomheder vil være dem, der falder af i svinget.

Som fødested for så mange af internettets mest succesfulde startups, Californien, er ikke klar til at opgive den fordel af at være hjemme til den næste Google, Facebook eller Netflix. I hvert fald ikke når den eneste belønning, der er til yderligere at berige en håndfuld allerede overdådigt rige selskaber med en bogstavelig monopoler over store skår af landet.

“SB 822 understøttes af en bred koalition af forbruger-grupper, der taler for personer med lav indkomst, små og mellemstore teknologi, virksomheder, fagforeninger, og Præsident Obamas FCC-formand, Tom Wheeler,” tilføjede Wiener. “Jeg vil tage at støtte over Ajit Pai som helst dag i ugen.”