Sony ‘ s WH-1000XM3 Zijn De Beste Noise-Cancelling Hoofdtelefoon

82

Foto: Adam Clark Estes (Gizmodo)

Als je luistert naar wat Sony zegt, je zou kunnen veronderstellen dat de derde generatie van de Sony 1000X draadloze hoofdtelefoon is alles over beter geluid te annuleren. Dit zou niet een verkeerde aanname. Het bedrijf erin geslaagd om zijn beroemde noise-cancelling hoofdtelefoon annuleren nog meer lawaai. Maar wat mijn aandacht trok is hoe veel meer comfortabel ze zijn. Dit is een brutale upgrade, want Sony ‘ s grote concurrent, Bose, “comfort” in de naam van de koptelefoon.

HeadphonesSonyLead HeadphonesSony

Sony MH-1000XM3

HeadphonesSony

Sony MH-1000XM3

Sony MH-1000XM3

Wat is het?

Draadloze noise-cancelling hoofdtelefoons

Prijs

$350

Als

Best-in-class noise cancelling, zeer comfortabel

Niet Zoals

Strijd met het aansluiten van meerdere apparaten

Eenvoudig gezegd, Sony neemt nog een grote slok van Bose ‘ s milkshake. Bijna een jaar geleden zei ik dat Sony ‘ s noise-cancelling hoofdtelefoon had versloeg de langdurige categorie leider: de QuietComfort 35 II draadloze hoofdtelefoon. De nieuwste iteratie van deze Sony koptelefoon is de WH-1000XM3. (De laatste die werden genoemd zijn de WH-1000XM2, zo zie je maar, er is een beetje van rijm en reden naar Sony ‘ s model naamgeving.) Sony nooit vertelde me dat hij wilde een betere versie van Bose ‘ s hoofdtelefoon, maar na een verblijf van twee weken met behulp van het nieuwe model, het is duidelijk dat Sony blijven geven mensen meer goede redenen om niet te kopen Bose.

Laten we beginnen met de adaptive noise-cancelling technologie. Voor de derde generatie 1000X draadloze koptelefoon, Sony gebouwd iets met de naam “HD-Noise Cancelling-Processor QN1.” In tegenstelling tot eerdere modellen die geïntegreerde noise cancelling in de audio-processor, deze aparte processor werkt op zijn eigen te identificeren en te filteren uit meer achtergrond geluid dan voorheen. Via een app, kunt u ook kiezen om een deel van dat geluid weer in. Stel, je bent in een luchthaven wilt horen dat de vlucht aankondigingen te houden, maar de rest van het vuilnis weg. De nieuwe QN1 chip is ontworpen om dat te doen beter.

Foto: Adam Clark Estes (Gizmodo)

Als het gaat om een hoofdtelefoon, zoals deze, ik ben in de eerste plaats geïnteresseerd in het verkrijgen ontdoen van alle ruis. En terwijl ik aan het worstelen om een exact aantal op de verbetering, ik kan definitief zeggen dat de derde generatie Sony 1000X hoofdtelefoon blokkeert meer geluid dan hun voorgangers, die waren al beter blokkers dan de Bose QuietComfort II koptelefoon. De verbetering maakt me aan het denken van de tweede generatie Sony koptelefoon als een druilerige kraan, en de nieuwe ook helemaal uitschakelen.

Terwijl ik nog niet kunnen testen van de nieuwe 1000X koptelefoon op een vliegtuig, mijn proeftuin was de even harde en onaangename New York City subway. De oude Sony hoofdtelefoon, die ik gebruikte op talloze pendelt tussen Brooklyn en Manhattan, slaagde er prima in spreekverbod gesprekken gebeurt hier vlakbij op de metro. Maar ik was blij om te zien hoe de nieuwe Sony hoofdtelefoons eigenlijk verminderd het geluid van een naderende trein op een zacht gebrom dat niet me afleiden van mijn muziek of me te houden van het begrijpen van wat een podcast vertelde me over de geschiedenis van de Hun rijk of wat dan ook. Het aanpassen van de noise-cancelling instellingen in de Sony Koptelefoon app werkte prima tot laat in meer omgevingsgeluid, maar zoals ik al eerder zei, ik wil gewoon mijn noise-cancelling hoofdtelefoon te annuleren als veel lawaai. De derde generatie 1000X zal nu mijn go-to shut-up-de-wereld-hoofdtelefoon.

De tweede generatie Sony 1000X hoofdtelefoon-aansluiting (links) hebben een kleinere oorschelpen en minder demping op de hoofdband is dan de nieuwe, derde generatie 1000X hoofdtelefoon-aansluiting (rechts).Foto: Adam Clark Estes (Gizmodo)

De andere grote verbetering zijn met de nieuwe Sony hoofdtelefoons betreft comfort. Naast annulering meer lawaai, de WH-1000XM3 headset is ontworpen om meer comfort. Sony deed dit door de implementatie van een nieuw ontwerp voor de hoofdband zo goed als nieuw oor cups die zijn ruimer dan hun voorgangers. De nieuwe hoofdband, voegt een mooi kussen voor de top van je schedel en een slanker ontwerp dat brengt minder ruimte tussen de hoofdtelefoon en uw hoofd. En op 8,99 voor ons, de derde generatie hoofdtelefoons zijn lichter dan de vorige generatie, die wegen op 9,7 gram.

Dit alles voegt tot een pretty damn comfortabele hoofdtelefoon. Terwijl ik vond het design van de eerdere 1000X modellen, ze voelen zich onhandig in vergelijking met, zeg, de lichtgewicht en zachte Bose QuietComfort 35 II headset. De derde generatie 1000X hoofdtelefoon lijkt te lenen van een aantal van de Bose comfort perks, namelijk dat comfortabele hoofdband en de grotere oorschelpen. Bij het dragen van de Sony WH-1000xM3 voor uren op een moment, ik zou bijna vergeten dat ze er waren. Er was geen pijn op de top van mijn hoofd, en ik kreeg heel weinig platgedrukt oor syndroom. Ondanks het lichte gewicht, de derde generatie Sony hoofdtelefoon nog steeds voelde stevig ook. Ik dacht altijd dat de Bose QuietComfort 35 II headset voelde me een beetje dun.

Op de top van de betere ruisonderdrukking en comfort, de nieuwe Sony hoofdtelefoons komen met een paar kleine maar opmerkelijke upgrades. Het materiaal aan de buitenkant van het oor cup verliest de ruwe, grind textuur van de vorige generatie en krijgt een bijna zijdeachtige uitstraling. Dit betekent dat de swipe-bewegingen die je kunt gebruiken om het volume te verhogen of een track overslaan werk met minder moeite. (Zoals ik in mijn laatste review, het jatten van spullen was het moeilijk op de oudere hoofdtelefoon.) Sony heeft ook verschoven van een enkele microfoon voor telefoneren om een microfoon array. Dit betekent dat mijn moeder klaagt minder over hoe ik geluid als ik bel haar tijdens het gebruik van de hoofdtelefoon. En aangezien de meeste microfoons op de koptelefoon stinken, het feit dat Sony zet de extra inspanning in het maken van deze werken beter lijkt me mooi. Sony ook een verbetering van de knop design, zodat ze gemakkelijker te duwen, die ik ook waarderen.

Foto: Adam Clark Estes (Gizmodo)

Geluid kwaliteit op de derde generatie 1000X koptelefoon blijft hetzelfde als de vorige generatie. Ze klinken zo goed als ze ooit deden! Maar Sony heeft besloten niet toe te voegen een grote audio kwaliteit upgrades voor de hoofdtelefoon van het jaar. De WH-1000XM3 kan nog steeds de pomp een diepe bas, zoals de lage slaat op “Doing It Right” door Daft Punk of de onweersbui pulsen op “Oi-1” door de Biosfeer. De hoge gitaar reacties op “Solsbury Hill” door Peter Gabriel geluid dromerige, natuurlijk en helder. Diane Krall ‘ s stem klinkt rijk en gedetailleerd op de “Peel Me a Grape,” maar je kunt toch hoor je de volledige reeks van nota ‘ s van de band. Deze hoofdtelefoon kan niet audiofielen die de voorkeur geven aan open-back, vlakke hoofdtelefoon. Ze zal bijna zeker het iedereen anders, dat wel.

Dat is dus een heleboel goede dingen die ik te zeggen heb over deze consequent uitstekende Sony hoofdtelefoon. De één slecht ding dat ik nodig om verbinding. Zoals de Sony modellen voor, deze draadloze hoofdtelefoon aansluiten zeer gemakkelijk op één apparaat, maar als je schakelen tussen meerdere apparaten, is de Bluetooth-verbinding wordt erg koppig. De hoofdtelefoon alleen maar lijken te willen verbinden aan één ding tegelijk. Bijvoorbeeld, als ik de hoofdtelefoon in combinatie met mijn laptop in en schakel naar mijn telefoon, de 1000X hoofdtelefoon meestal heeft geen verbinding maken met mijn telefoon, tenzij verwijder ik ze uit mijn laptop. Dit is zelfs het geval als ik mijn laptop en loop de deur uit met in mijn rugzak. Ik zal niet in staat om verbinding te maken met de hoofdtelefoon in combinatie met mijn telefoon omdat ze nog verbonden met de laptop. Erg vervelend! Het is geen dealbreaker, zoals elke set draadloze koptelefoon die ik heb gebruikt heeft zijn eigenaardigheden. Maar het is niet ideaal.

1 / 3

Dan is er de prijs. Het is niet zozeer dat het te hoog is. Het is dat ik zou willen dat het lager. De WH-1000XM3 kost $350. Dat maakt hen niet de meest dure koptelefoon in zijn klasse, maar ik denk niet dat ik zou omschrijven ze als betaalbaar. Zij zijn echter, dezelfde prijs als de twee-jaar-oude Bose QuietComfort 35 II-koptelefoon, en ze zijn ook beter. Je zou zelfs kunnen zeggen dat ze dubbel beter, omdat zelfs de tweede generatie 1000X hoofdtelefoon versloeg de Bose toen ze een jaar geleden. U kunt kopen van het WH-1000XM2 hoofdtelefoon voor $300 nu, door de manier waarop.

Ze zijn misschien niet voor iedereen betaalbaar, maar ik denk dat de Sony WH-1000XM3 zijn enkele van de beste koptelefoon die je kunt kopen. Het is een zegen dat ze het ook gebeuren dat sommige van de beste (zo niet de beste) noise-cancelling hoofdtelefoon die je kunt kopen. Nogmaals, ze hadden het grote voordeel van het bouwen op de uitstekende tweede en de eerste generatie 1000X hoofdtelefoon. Als je de WH-1000XM2, ik weet niet of de verbeteringen heel garandeert een upgrade. Maar als je echt verlangen betere ruisonderdrukking en een beter comfort, de derde generatie 1000X koptelefoon.

Uw verhuizing Bose.

LEES MIJ

  • Net als onze favoriete noise-cancelling behalve dat ze meer ruis annuleren
  • Nieuwe comfort functies maakt het voelt alsof je draagt helemaal niets
  • Fantastische audio, hoewel er geen verbeteringen van de laatste generatie
  • Kosten $350, maar ook de Bose koptelefoon, die zijn ook niet zo goed
  • Draadloze verbinding kan een beetje lastig