Pro Evolution Soccer 2019 gjennomgang – fotball runner-up score på banen

92

Xbox-En, PlayStation 4, PC, Konami
Overmanne av FIFA ‘ s club lisensiering avtaler og star power, PES starter en ny sesong fremdeles på baksiden fots. Men med silkeaktig pasninger og skudd repertoar, sin matchplay har den kanten

Fredag 31 August 2018 07.00 BST

Sist endret på Fredag 31 August 2018 07.01 BST

Schalke 04 v Bayer Leverkusen on PES 2019.

På ball … Schalke 04 v Bayer Leverkusen på PES 2019.
Foto: Konami

Pro Evolution Soccer (allment kjent som PES) har kommet til å ligne Blackburn Rovers eller Coventry: en gang-flott team som falt på harde tider som et resultat av off-feltet woes. Der det var når det ble rutinemessig låst i en årlig kamp for fotball-spill herredømme med EA Sports FIFA, sistnevnte er mye mer ekspansivt budsjett (og offisielle Premier League-lisensen) har gjort det til Manchester City of sports spill, mens PES har blitt degradert til spillet av valg for nonkonformister og fotball puristene.

Men det er ett område der PES 2019 har klart kanten på FIFA: på banen, PES 2019 er unassailable – herlig silkemyk pasninger og animasjoner lar deg spille fotball som det er spilt i det virkelige liv, snarere enn noen knapt til å kjenne igjen, litt manisk, ende-til-ende tilnærming av det vakre spillet. Dens utmerket trening-modus tar deg gjennom alle aspekter av kontroll-system for å lære deg hvordan å gang gjennom baller til å finne din spiss er kjørt, delikat chip keepere farende ut for å lukke deg ned og la skarp forsvarere i din våkne med et arsenal av nær-kontroll beveger seg. Å sette dem alle sammen i kamper er dypt tilfredsstillende.

Av banen, spesielt i sammenligning med super-glossy FIFA 2018, PES 2019 føles i beste fall amatørmessig og ofte rett og slett shambolic. Sin online team-building modus minklubb – tilsvarende FIFA altovervinnende FIFA Ultimate Team (FUT) – minst har vedtatt en mer konvensjonell spiller-kort-systemet, men de forskjellige agent og speiding systemer være ugjennomtrengelig. Det er mindre åpenlyst rapacious enn FUT i sitt ønske om å skylle du av virkelige penger, men ellers er det dårligere på alle måter.

Facebook

Twitter

Pinterest

Se en trailer for PES 2019

Master League-modus, som kaster du som manager for en klubb, klokt holder ledelsen aspekt lys mens du fokuserer på den faktiske fotball, men er skjemmet av oppstyltet, fatuous kommunikasjon fra AI-kontrollerte club tjenestemenn. Kommentarer fra Peter Drury og Jim Beglin, er en rendyrket katastrofe, ameliorated bare av det faktum at du ikke kan høre det, med mindre du slår den mengden støy.

Og det er aspekter av PES 2019 som gir inntrykk av at de er der bare fordi FIFA har dem. Bli en Legende-modus, som lar deg satse på en karriere som en person spiller, er mer eller mindre uendret fra PES 2018 – som er en parodi, siden det føles håpløst flat og mangler i spenning i forhold til FIFA ‘ s story-led tilsvarende, Reisen. Presentasjon-messig, Konami har minst forbedret franchise er notorisk forferdelig menyer for PES 2019, men patchiness av lisensiering fortsetter å frustrere. Som Tottenham Hotspur vifte, se Arsenal i spillet mens teamet mitt har blitt kalt North East London pinner i min craw. Minst spillerne selv har sine virkelige navn – og de ser ut til å kjenne igjen, spiller i en lignende stil til sine virkelige motstykker, takket være en ny ferdighet trekk system.

Når du kommer på banen, det er ikke noe lurvete om PES 2019. Sine kamper se hver bit så overdådig som de føler, og availing deg selv på full repertoar av pasninger og skyte finesse er en enestående virtuell-fotball spenningen. De viktigste sider – hvordan den ser ut og føle på spille – er topp-skuff, men dette gjør bare rundt drabness enda mer skuffende, og sørger for at PES vil fortsatt være den foretrukne valget av contrarians bare. PES vil ha stor nytte av et revurdere det brukt en hensynsløs skalpell til alt rundt hva som skjer på feltet: det trenger ikke å inkludere andre-pris funksjoner bare fordi FIFA har dem.

  • Pro Evolution Soccer-2019 er ute nå; £39.99.