LG deltog i youth forum “Territorium betydelser på Klyazma”

80

LG Electronics stödde alla-ryska ungdomar pedagogiska forum “Territorium betydelser på Klyazma”. Det var ett pedagogiskt program inom ramen för sessionen och “Generation av goodwill”, liksom det komplex av aktiviteter i samband med en hälsosam livsstil, volontärarbete i field of blood donation till stöd för programmet för utveckling av blod Service av Ministeriet för hälsa ryska Federationen och FMBA av Ryssland.

Antalet aktiviteter en fotbollsturnering under ledning av målvakt Ruslan Nigmatullin. Under matchen anden av deltagarna i den matchen var stöds av DJ-set på en kraftfull ljudanläggning LG X-Boom DJ-effekter.

Ett pedagogiskt program från LG började med en kulinarisk master class “- smaka på den Charm av ryska rätter med LG Electronics”, med deltagande av Vlad Piskunov, kocken på restaurangen “Matryoshka”. Han visade hur man använder mikrovågsugn LG NeoChef att laga ryska recept torsk i Pomorski, grindar och kyckling med poke-ogräs. De ingredienser som fanns i kylskåpet InstaView LG Dörr-i-dörr, Dörr som blir öppet om det för att slå två gånger.

Renlighet i pedagogiska tält och prydlighet i kläder av deltagarna i de forum var utrustade med tvättmaskiner och LG dammsugare, LG Styler – ett system för vård av kläder, som med hjälp av ånga uppdateras kläder, tar bort dålig lukt och dödar mer än 99% av alla allergener och bakterier, och återställer pilen på byxor.

Forumet används också luftrenare PuriCare med 360 graders täckning och en 6-stegs filtreringssystem och klimat komplexa LG Signatur, eliminerar allergener, och erbjuder UV-belagd återfuktad, ren och joniserad luft

Information om schema med evenemang och lokala nyheter visas på interaktiva terminaler görs på grundval av professionella visar LG, finns över hela lägret.