Telegram kommer att uppdateras även utan Google Play och Apple App Store

60

Laget förbereder sig för uppdatering av Telegram messenger för Android och iOS, som kommer att uppdateras inom programmet utan att använda online-butiker app på Google Play och App Store. Detta rapporterades av kanal Telegram Info, stärka mitt påstående med en skärmdump.

Således, även om Roskomnadzor kommer att kunna få Apple och Google för att ta bort program från lokala butiker, så oroa dig inte för att användarna inte kommer att hända. De kommer fortfarande att kunna få uppdateringar.

Vi kommer att påminna, lås, Telegram i Ryssland, inleddes den 16 April 2018 på grundval av en dom som meddelades den 13 April. Då Roskomnadzor inte bara starta massa blockera IP-adresser, men krävde också att Apple och Google tar bort Telegram från en anpassad app-butiker App Store och Google Play.

I ett försök att begränsa Telegram, Roskomnadzor började att “slå rutor” på toppen av antalet blockerade IP-adresser uppgick till cirka 18 miljoner kronor.

Bland de “kom under attack” en masse deltog i nätverket adress Google och Amazon. Avbrott klagade användare messenger Viber, musiktjänsten Spotify, sociala nätverk Klasskamrater, olika online-spel, leverans av tjänster och taxi, samt många andra inte är inblandad i Telegram tjänster.

Gradvis Roskomnadzor började utesluta vissa subnät ur låset, inklusive Google och Amazon. Enligt sajten usher2.club, som håller reda på antalet faktiska IP-adresser från utsläpp av Roskomnadzor, i skrivande stund nyheterna antalet blockerade IP-adresser har sjunkit till cirka 3,7 miljoner