Google forsøgte at blokere automatisk afspilning af videoer på Chrome. Men det brød apps og spil

64

Google delvist ruller tilbage funktion, der fjerner højt og uønskede videoer efter klager fra brugere og udviklere

Ons 16 Maj 2018 10.51 BST

Sidst opdateret den Ons 16 Maj 2018 10.56 BST

google chrome logo

Google oprindeligt dæmpet gener videoer i Chrome for at stoppe med at skubbe brugerne til at installere adblocking-software.
Foto: Google

Google har delvist rullet tilbage Chrome ‘ s blokering af autoplaying video med lyden, efter at det var konstateret, at bryde en stor samling af web-apps og spil.

Den funktion, der blokerer blev lanceret i April, og syntes at udgøre et stort skridt fremad i at fjerne en af de mest irriterende aspekter af den moderne web: høje, pludselige og uønskede autoplaying videoer.

Men opdateringen også brød en række apps, spil og interaktiv kunst i processen, at forhindre dem i at spille lyd for, at indberetninger og andre elementer, og giver anledning til klager fra udviklere og brugere af disse interaktive web-apps.

En af Google ‘ s project managers for Chrome, John Pallett, sagde: “Vi har opdateret Chrome 66 for midlertidigt at fjerne autoplay politik for Web Audio API.

“Vi gør dette for at give Web Audio API for udviklere (fx spil, lyd-applikationer, og nogle RTC-funktioner), mere tid til at opdatere deres kode. Den politik vil genanvendes til Web Audio API i Chrome 70 (oktober).”

Ændringen blev mødt med skepsis af udviklere. Benji Kay, en udvikler af web-spil og audio-værktøjer, sagde: “Blot forsinker vedtagelse af denne politik ikke løser nogen af de store bekymringer, der er rejst.

“Komme oktober, nogen af de eksisterende software der anvender lyd og der er ikke eller kan ikke længere opretholdes, vil blive brudt.”

Pallett sagde, at ændringen vil ikke påvirke Chrome ‘ s tavshed af de fleste autoplaying video og lyd på nettet. Men om dette hul vil ende med at blive misbrugt til automatisk afspilning af video med lyd, og få udviklere at opdatere deres apps for at undgå at de bliver slået fra, er endnu uvist.

Den oprindelige dæmpning af gener fra videoer inden for Chrome var designet til at fjerne en af de irritationsmomenter, som kunne have skubbet brugere til at installere adblocking eller anden software, noget Google ønsker at undgå reklamer er den primære kilde til virksomhedens omsætning.

Men som Chrome er den dominerende browser på internettet, der hævder en 57.4% andel af brugere, der er online i April på tværs af stationære og mobile ifølge data fra StatCounter, eventuelle ændringer, der har væsentlig indvirkning på den måde, nettet fungerer på.

  • Google bliver på standard adblocker i Chrome