Robot gyrometer kommer att finnas tillgänglig under våren

145

Liten och nätt och mycket charmiga roboten gyrometer Loomo från Segway fått sin egen sida på Indiegogo och lovar att gå till försäljning den här våren — sändning av de första kull är planerad till maj 2018.

Loomo är inte en vanlig gyrometer är en robot som arbetar på AI plattform. Du kan köra på det, men det är inte dess enda funktion. Han kan svara på kommandon, kan känna igen ansikten, silhuetter och vet kommandot “följ mig”, så om du är trött på att rida, kan du gå till fots, beställde Loomo att hänga med och följa dig. Utvecklare av programvara har samarbetat med skaparna av autopiloten för BMW, så robocoaster självständigt för att “Parkera” på sin plats.

Barn kan rida i hastigheter upp till 10 km per timme och kan vara användbara för olika uppgifter. Det är till exempel möjligt att tvinga till arbete som en gårdfarihandlare flygblad eller video-spelare.

Som de flesta “smarta” saker, Loomo har sin egen app, vilket gör att en smartphone för att flytta roboten, som ber honom vägen till iaktta världen genom hans ögon, röst in i appen för användaren att följa människor, och även ta bort med hjälp av roboten, bilder och video. Dessutom utvecklarna har rapporterat att det kommer att släppa en separat SDK för Android, så att alla kommer att kunna förse roboten med nya förmågor och tricks, men på samma tid och förbättra kunskaper i programmering.

Ännu Loomo du kan köpa för 1299 sek du betala så mycket för det “early birds” som köper robotar från den första omgången. För alla andra priset startar från $ 1,799.

Att poumists tittar på roboten, och diskutera andra nyheter av hög teknik i våra telegram chatt.

Robot gyrometer kommer att finnas tillgänglig under våren
Vyacheslav Larionov